Donanımarşivi12
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 286
- Konu Sahibi Konu Sahibi
milliencomda altyapım:30mps 6upload Turknet:16mps 1 upload Kablonet:yok Türk telekom:16mps 1 upload
ya babamın kendine ait işyeri var ondan dolayı 100tlİnternet için aylık bütçeniz nedir ?
Pahalı.ya babamın kendine ait işyeri var ondan dolayı 100tl
35mps 16 upload 100 tl pahalımı ?Pahalı.
Millenicom hakkında pek bir bilgim yok. Kablonet gelecek ise kabloneti beklmenizi öneririm.ya babamın kendine ait işyeri var ondan dolayı 100tl
yok gelmeyecek hocamMillenicom hakkında pek bir bilgim yok. Kablonet gelecek ise kabloneti beklmenizi öneririm.
İnterneti ne zamandır firmalara göre kıyaslıyorsunuz bilmiyorum ama kıyaslayan arkadaşlar bilgisizdir veya TTnet altyapısı iyidir.Alacağın hizmeti internetine göre değerlendirmen lazım adamların kendi altyapısı yok TTnetin altyapısından veriyorlar eğer bölgenizde problemliyse millenicomun iyi olması bir fayda etmeyecektir.yoksa babamın kendine ait superonline da müşteri hizmeti var ama modemden dolayı değiştirmek istiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
milliencom iyidir diyorlar ben bilmiyorum
yok herhangibi bir problem duymadımİnterneti ne zamandır firmalara göre kıyaslıyorsunuz bilmiyorum ama kıyaslayan arkadaşlar bilgisizdir veya TTnet altyapısı iyidir.Alacağın hizmeti internetine göre değerlendirmen lazım adamların kendi altyapısı yok TTnetin altyapısından veriyorlar eğer bölgenizde problemliyse millenicomun iyi olması bir fayda etmeyecektir.