Talha_x23
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Belki de konu sahibi erkektirNeden kız ?
Zaten şaka yapmıştım.Öyleyim zaten
Belki de konu sahibi erkektirNeden kız ?
Zaten şaka yapmıştım.Öyleyim zaten
Discord da falan bulursun anca.Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)
Yaşım 14
Discord dışında orada yazmıştımDiscord da falan bulursun anca.
LAn o benimki adamsan addres ver lan o kızı 1 kişi alır saddeceÖyle demeyin arkadaşlar ben yengenizi @AliSaidÖzger internetten buldum
Bakalım ben değiştirince ne olacak sonucu yazarım.Mesel Doğukan'a bak bir Pp değiştirdi 50tane mesaj geldi profile
senin için kavga etmiyoruz seni fazla para veren alıyor zatenBenim için kavga etmeyin. @Jarvis-M
açık arttırma 10tl'den başlamıştır.senin için kavga etmiyoruz seni fazla para veren alıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Yasin Koçak
gecelik diyorum 500 diyorum @AliSaidÖzgeraçık arttırma 10tl'den başlamıştır.
30tl diyorum ya sen jarvis?
aboooooov jarvis para basıyor @AliSaidÖzger abla öğrenciyim indirim olmaz mıbursum var sadece 550 tl var son para mı bastım.Umarım kabul edersin.gecelik diyorum 500 diyorum @AliSaidÖzger
ben para basmamda başka şeyler basarım said xDaboooooov jarvis para basıyor @AliSaidÖzger abla öğrenciyim indirim olmaz mıbursum var sadece 550 TL var son para mı bastım.Umarım kabul edersin.
inşallah sıra bende demez.