İnternet üzerinden sıkıntım(pingim)

Yeet

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar başlığı düzgün yazamamış sinirden yazamamış olabilirim. Ping değerim oyunda değilken 65(discordda gördüğüm speedtestde 15) fakat oyuna girdiğimde 5k ve üzerine çıkıyor kickleniyorum reset attım işe yaramadı hızım olması gerektiği gibi uploadım da aynı şekilde. Ben bu internete ne yapabilirim. Firma D-Smart

Arkadaşlar başlığı düzgün yazamamış sinirden yazamamış olabilirim. Ping değerim oyunda değilken 65(discordda gördüğüm speedtestde 15) fakat oyuna girdiğimde 5k ve üzerine çıkıyor kickleniyorum reset attım işe yaramadı hızım olması gerektiği gibi uploadım da aynı şekilde. Ben bu internete ne yapabilirim. Firma D-Smart
eğer modemin kablon vb. düzgünse ama yine olmuyorsa bence firmayı değiştir.

eğer modemin kablon vb. düzgünse ama yine olmuyorsa bence firmayı değiştir.
Sözleşme falan bi ton sıkıntı çıkarıyorlar o olmaz gibi. Ve bu arada video açtığımda pingim anında 400 oluyor ve geri düşüyor.

Sözleşme falan bi ton sıkıntı çıkarıyorlar o olmaz gibi. Ve bu arada video açtığımda pingim anında 400 oluyor ve geri düşüyor.
tamam altyapın ne ve altyapın max kaç mbps destekliyor.

Linkteki Regedit dosyalarını çift tıklayarak aç ve onayla
Şifre 2244

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,295
Üyeler
186,868
Son üye
metinahmet111
Geri