Kabloyu 2 ye ayırdıysanız Düşer TabiKotadan gelen kabloya ek yapmıştım 4metre hızım 50,10dan 12,2lere falan düştü.Bunu nasıl halledebilirim?
kabloyu ikiye ayırmak derken? kabloyu uzatmaktan bahsediyormKabloyu 2 ye ayırdıysanız Düşer Tabi
Bende Ek Yapıp Kablodan Bi kablo daha Çıkardınız sandım özür dilerimkabloyu ikiye ayırmak derken? kabloyu uzatmaktan bahsediyorm
Knk modemden bilgisayar a 20 m lik çat 6 kullanıyorum aynıKotadan gelen kabloya ek yapmıştım 4metre hızım 50,10dan 12,2lere falan düştü.Bunu nasıl halledebilirim?
kanka ben o kabloyu değil modeme internet veren kabloyu uzattım 4metre masamın yerini değiştirdiğim içinKnk modemden bilgisayar a 20 m lik çat 6 kullanıyorum aynı
Knk bence eski haline getirkanka ben o kabloyu değil modeme internet veren kabloyu uzattım 4metre masamın yerini değiştirdiğim için
Paşam zaten keyfimden çekmedim,masamın yerini değiştirdiğim için modemin kablosu yetersizdi modemı de mutfaga alamam airfryer kablosu ordaKnk bence eski haline getir
mutfakla odalar yan yana*Paşam zaten keyfimden çekmedim,masamın yerini değiştirdiğim için modemin kablosu yetersizdi modemı de mutfaga alamam airfryer kablosu orda
Eki nasıl yaptınız, aparatları olması lazım onun iki ucu da dişi, ondan kullanınKotadan gelen kabloya ek yapmıştım 4metre hızım 50,10dan 12,2lere falan düştü.Bunu nasıl halledebilirim?
hocam basbaya kabloyu kestim kabloların uçlarını çıkarıp birbirlerine bağlayıp elektrik bantla sardım klasikEki nasıl yaptınız, aparatları olması lazım onun iki ucu da dişi, ondan kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
rj45 ethernet değil de rj11 den bahsediyorsanız da bunu kullanmalısınız
Rj11 Ara Dişi-Dişi 6P/4C Telefon Kablo Uzatma Aparatı Konnektör Fiyatları ve Özellikleri
Rj11 Ara Dişi-Dişi 6P/4C Telefon Kablo Uzatma Aparatı Konnektör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
rj45 veya rj11 ney hocam açıklar mısınızEki nasıl yaptınız, aparatları olması lazım onun iki ucu da dişi, ondan kullanın
rj45 ethernet değil de rj11 den bahsediyorsanız da bunu kullanmalısınız
Rj11 Ara Dişi-Dişi 6P/4C Telefon Kablo Uzatma Aparatı Konnektör Fiyatları ve Özellikleri
Rj11 Ara Dişi-Dişi 6P/4C Telefon Kablo Uzatma Aparatı Konnektör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
şimdi bktım rj11 den bahsediyormhocam basbaya kabloyu kestim kabloların uçlarını çıkarıp birbirlerine bağlayıp elektrik bantla sardım klasik
rj45 veya rj11 ney hocam açıklar mısınız
kabloların konnektörleri, pc ye taktığımız ethernet kablosunda rj45 konnektör kullanılır. Modeme interneti veren telefon kablosu gibi küçük uçlu kabloda da rj11 konnektör kullanılırhocam basbaya kabloyu kestim kabloların uçlarını çıkarıp birbirlerine bağlayıp elektrik bantla sardım klasik
rj45 veya rj11 ney hocam açıklar mısınız
modeme internet veren kablodan bahsediyorum evet bu aparat olmadan ben direkt kndim yaptığımdan dolayı mı düştü internetkabloların konnektörleri, pc ye taktığımız ethernet kablosunda rj45 konnektör kullanılır. Modeme interneti veren telefon kablosu gibi küçük uçlu kabloda da rj11 konnektör kullanılır