Neler Yeni

İnternete zam yolda: Millenicom taahhüt yaptırmıyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kanki şöyle düşün cebinde 1000tl var şuan internet hizmetin 100tl şimdi 10 aylık paran var ben diyorum ki toplu 10 ay almak yerine 700tlsini dolara yatırsan 300tl ile 3 ay ödesen sonra zam geldi aylık 25tl diyelim 3 ayda dolar arttı 700tl oldu 1000tl o 25tlik farkı dengelemiş oluyorsun senin yaptığın mantıksız değil sadece para bağlamak oluyor firmanın işine geliyor peşin para almak seninde işine geliyor tabii ama çok aşırı karlı değil bence
Yatırım demek risk demek işte. Riskli işleri sevmem

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Btk verileri vb gore. Türkiyenin en cok aboneye sahip 2. alternatif firmasıdır. 1. firma türknet bilginiz olsun.
Kimse menmun olduğu hizmeden bence cıkıp riske alıp kotu hizmet almak istemez üstüne 3 ay seni tutuyorlar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom Fixnet
En iyi alternatif Firma seçeneklerimden. Millenicom kullanıyorum belki çıkarsam Fixnet geçicem. Başka firma geçmem geçmeyi düşünmüyorum.
En çok aboneye sahip olması iyi olduğu anlamına gelmiyor eskiden daha düzenliydi şuanda onu bozuyorlar şahsi fikrim.

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu zaten bilinen bir şey. Ama ben farklı bir şeye dikkat çekmek istedim. Belki bunun farkına siz varmıştınız ama ben yeni varıyorum.
Millenicom taahhütlü paketleri yeni abone alımına kapatmış. Mevcut müşteriler de müşteri hizmetlerini arayarak taahhüt yaptıramıyor.
Bunun tek sebebi var: Yakın zamanda zam gelecek ve müşterilere zamsız fiyattan internet satmak istemiyor. Bu bildiğin sahtekarlık değil mi ya? En azından Turknet bile ön ödeme yaptırarak müşterilerini gelecek zamdan koruyabiliyorlar. Millenicom bu fırsatı bile tanımıyor. Aşağıdaki sayfada taahhütlü seçeneği de vardı.

Alıntıyı görüntüle

Millenicom'un taahhütle insanların kendini zamlardan koruma fırsatı vermemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Vodafone bile 10 kere arıyor.Zam gelecek paketinizi yenileyim diye.Gerçekten inanmadım falan. 100 TL ödediğim faturayı 1 ay sonra 210 TL olarak ödemeye başlamıştım.Büyük şirketlerin bir kaç artısı yok değil gerçekten

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Oim Gozukuyor. Müşteri temsilcisinden bilgi alabiliyorsun. Sms de atıyorlar. Site duyurular kısmındanda aylar onceden paylaşıyorlar? Siz bakmaktan aciz iseniz ben ne yapabilirim? Firma sizlere önceden bilgilendiriyor.
2016 dan beri kullanıyorum firmayı? Benden daha fazla kullanan kişiler var 10 senedir kullanan.
2 saatte whatsapp hattından cevap veren müşteri hizmetlerinden bahsetme arama konusunda kusura bakma ama onla mı uğraşıcam ?
Sms attıkları felan yok sms atıyorlarsa sana ss atar mısın ?
Site duyurular kısmına bakmaya acizim koskoca firma otomatik sms botu kurmaya mı aciz para kazanıyor ben müşteriyim hizmet beklerim.

etnetalw

80+ Bronze
En çok aboneye sahip olması iyi olduğu anlamına gelmiyor eskiden daha düzenliydi şuanda onu bozuyorlar şahsi fikrim.
Kendi fikriniz. Okey fakat. 2016 dan beri kullanıyorum firma daha fazla gelişiyor gozumde. Fazla abone olması demek bu firma seviliyor ki fazla :

2 saatte whatsapp hattından cevap veren müşteri hizmetlerinden bahsetme arama konusunda kusura bakma ama onla mı uğraşıcam ?
Site duyurular kısmına bakmaya acizim koskoca firma otomatik sms botu kurmaya mı aciz para kazanıyor ben müşteriyim hizmet beklerim.
1. 2 Saat sürmüyor arasan bile 2dk da ulaşabiliyorsun yazsan bile hızlıca ilgileniyorlar.
2.Sms atıyorlar. Fakat sms şahsıma ait atıldığı için bu mümkün değil. Bilgiler gozukmekte riske atamam.
3.Site duyurular gibi teknoloji cağındayız bence gayet normal hiç bir firma bunu coğunlukla yapmıyorlar bile.
SmS gelmiyor diyerek bilgi alabilirsiniz.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Kendi fikriniz. Okey fakat. 2016 dan beri kullanıyorum firma daha fazla gelişiyor gozumde. Fazla abone olması demek bu firma seviliyor ki fazla :
1 yıldan fazla oldu geçeli ilk geçtiğimde fiyat olarak olsun hizmet olarak olsun daha iyi bir firmaydı bu konuyu görmezden gelemezsin.
Firma gelişiyor fakat sunucularının gelişmesinin benim için bir önemi yok altyapı kendisine ait değil TTnetten alıyor TTnet datasından geçiyor ilk önce TTnet kötü olduktan sonra Millenicomun isterse dünyanın en iyi datası olsa ne yazar.
Sms atmadıklarını ben buraya ss olarak atıyorum
WhatsApp Image 2023-01-06 at 17.59.23.jpeg

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Bu internet konulari çok sıkmaya başladı bence artık başka şeylere yönel

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şimdi bir şey diyeceğim comnet övücü olcam. Hâlbuki Comnet 01.07.2022 den beri zam yapmadı. Artı olarak şimdi bile zam düşünmüyoruz diyorlar.
Müşteri desteğe sordum. Bilet sistemi var comnet in. Hem müşteri panelinin duyurular bölümünde hem de SMS kanalıyla önden zam bilgisini mevcut müşterilerle zamsız fiyatlardan hizmet süresi uzatmalarına fırsat tanımak için paylaşacaklarını söylediler.

Bunu daha önce yapmışlar. Geçmiş duyurulara baktım .

@Mehmet
Screenshot_20230106-180300_Comnet.jpg

@Oneomous @Mehmet
Comnet en son 6 ay önce zam yapmış. Milleni 3 ayda 3 kere zam yaptı.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Şimdi bir şey diyeceğim comnet övücü olcam. Hâlbuki Comnet 01.07.2022 den beri zam yapmadı. Artı olarak şimdi bile zam düşünmüyoruz diyorlar.
Müşteri desteğe sordum. Bilet sistemi var comnet in. Hem müşteri panelinin duyurular bölümünde hem de SMS kanalıyla önden zam bilgisini mevcut müşterilerle zamsız fiyatlardan hizmet süresi uzatmalarına fırsat tanımak için paylaşacaklarını söylediler.

Bunu daha önce yapmışlar. Geçmiş duyurulara baktım .

@Mehmet
Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkürler.

Top Bottom