Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,485
- İsim
- Adem
1.cevabınıza yanıt olarakKendi fikriniz. Okey fakat. 2016 dan beri kullanıyorum firma daha fazla gelişiyor gozumde. Fazla abone olması demek bu firma seviliyor ki fazla :
Mesaj otomatik birleştirildi:
1. 2 Saat sürmüyor arasan bile 2dk da ulaşabiliyorsun yazsan bile hızlıca ilgileniyorlar.
2.Sms atıyorlar. Fakat sms şahsıma ait atıldığı için bu mümkün değil. Bilgiler gozukmekte riske atamam.
3.Site duyurular gibi teknoloji cağındayız bence gayet normal hiç bir firma bunu coğunlukla yapmıyorlar bile.
SmS gelmiyor diyerek bilgi alabilirsiniz.
Aynen kanka 1 saat sonra yaz ya zahmet etmeseydin.
2.si kanıt bekliyorum ben attım
3.cevabınıza karşı internet çağında olması alakadar etmiyor bu hizmeti kullanan yaşlı biri olabilirdi zaten çalışıyorum hayatın belli bir temposu var her ay kullandığım aboneliklere ne kadar gelmiş diye bakıcaksak yandık.
Zam olayına bir şey diyemicem fakat Comnet bunları yapıyorsa bir şeylerden kısıyordur millenicomun yaptığı acizlik.Şimdi bir şey diyeceğim comnet övücü olcam. Hâlbuki Comnet 01.07.2022 den beri zam yapmadı. Artı olarak şimdi bile zam düşünmüyoruz diyorlar.
Müşteri desteğe sordum. Bilet sistemi var comnet in. Hem müşteri panelinin duyurular bölümünde hem de SMS kanalıyla önden zam bilgisini mevcut müşterilerle zamsız fiyatlardan hizmet süresi uzatmalarına fırsat tanımak için paylaşacaklarını söylediler.
Bunu daha önce yapmışlar. Geçmiş duyurulara baktım .
@Mehmet
Alıntıyı görüntüle
@Oneomous @Mehmet
Comnet en son 6 ay önce zam yapmış. Milleni 3 ayda 3 kere zam yaptı.