Sizce burdaki sorun nedir? Hemen Mert kuşkapan sunusunda neden yüksek ping aldığınızı.
1. Mert kuşkapan sunucusu istanbul comnet veri merkezinde barınmaktadır. Speedtest lokasyon bursa gostermesine bakma.
2.Comnet ile millenicom peeringi bulunmuyor. TTnet cıksada Comnet devrediyor. Trafiği yurtdışı yonlendirip. Tekrar türkiyeye gondererek Pinginiz artış yaşanıyor.
Nedeni cok basit. Comnet datacenter ile bir millenin bir peeringi ara bağlantısı olmaması ve. Gİden trafiği yurtdışına yonlendirmesi.
Türktelekom suncuusu seçip test atınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valve sunucusna zaten 70ms belirtim demin üste.
Yurtiçi pingi için bir şey demedim? Dediğimi hatırlamamaktayım.
Türktelekom Veya Millenicom ile Bir peeringi bulunmamaktadır. Trafiği yurtdışı gonderip tekrar tr geliyor. Pinginizin bu kadar yüksek olması cok normal.AS61135 COMNET BILGI ILETISIM TEKNOLOJILERI TICARET A.S. - bgp.he.net
AS61135 COMNET BILGI ILETISIM TEKNOLOJILERI TICARET A.S. Network Informationbgp.he.net
Bana firmayı kotulemek için Comnet datacenter sunuculu suncuuyu seçip speedtest atmayınız
Turk Yazınız başına.Alıntıyı görüntüle
Aynen kanka mert kuşkapan ile alakalı hahahaha patlattın beni
Alıntıyı görüntüleTurk
Kullandığın firmada çalışıyorsun felan zannedicem biraz daha zorlarsanSizce burdaki sorun nedir? Hemen Mert kuşkapan sunusunda neden yüksek ping aldığınızı.
1. Mert kuşkapan sunucusu istanbul comnet veri merkezinde barınmaktadır. Speedtest lokasyon bursa gostermesine bakma.
2.Comnet ile millenicom peeringi bulunmuyor. TTnet cıksada Comnet devrediyor. Trafiği yurtdışı yonlendirip. Tekrar türkiyeye gondererek Pinginiz artış yaşanıyor.
Nedeni cok basit. Comnet datacenter ile bir millenin bir peeringi ara bağlantısı olmaması ve. Gİden trafiği yurtdışına yonlendirmesi.
Türktelekom suncuusu seçip test atınız
Valve sunucusna zaten 70ms belirtim demin üste.
Yurtiçi pingi için bir şey demedim? Dediğimi hatırlamamaktayım.
Türktelekom Veya Millenicom ile Bir peeringi bulunmamaktadır. Trafiği yurtdışı gonderip tekrar tr geliyor. Pinginizin bu kadar yüksek olması cok normal.AS61135 COMNET BILGI ILETISIM TEKNOLOJILERI TICARET A.S. - bgp.he.net
AS61135 COMNET BILGI ILETISIM TEKNOLOJILERI TICARET A.S. Network Informationbgp.he.net
Bana firmayı kotulemek için Comnet datacenter sunuculu suncuuyu seçip speedtest atmayınız
Turk Yazınız başına.
Mert kuşkapanı tanıyormusun bilmiyorum ama. Kendileri Comnet datacenterda barınmaktadır.
İp gizlemene gerek yok statik ip değil ise
Türktelekom-Millenicom kullanıyorum. Ben hiç bir şirkete çalışmıyorum. Bireyselim.Kullandığın firmada çalışıyorsun felan zannedicem biraz daha zorlarsan
Birazdan istediğiniz sunucudan hız değerlerini atıcam bakalım aynı ping değerleri çıkınca düşünceniz ne olacakTurk Yazınız başına.
Mert kuşkapanı tanıyormusun bilmiyorum ama. Kendileri Comnet datacenterda barınmaktadır.
İp gizlemene gerek yok statik ip değil ise
Mobil uygulamaBunu sizlere nereden aktardılar?
Veri merkezlerinin yoğunluğuna bağlı şekilde sizi yönlendirme yapar o yüzden bu taraf yoğun olduğu için yapmıyor
Mobil uygulama
Comnet yetkilisi görse adamı işe alırReis forumun yeni ismi sayende ISS Arşivi oldu bu kaçıncı konu azmin için tebrik ederim
1. 185.17.114.50 Tracert atarmısınız?Veri merkezlerinin yoğunluğuna bağlı şekilde sizi yönlendirme yapar o yüzden bu taraf yoğun olduğu için yapmıyor
En yakın bursa telekom var değerleri görüyorsun
Alıntıyı görüntüle
Bursa mertkuskapan comnet dediğiniz yer ile aynı değerler eve bakalım ne diyeceksiniz buna