Neler Yeni

İnterneti bölmek mümkün müdür?

Enes Yaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Yaz
TP-Link TD-W9970V3 VDSL2-ADSL2 + Modem model modemim var. Örnek veriyorum evde 4 kişiyiz ve aldığımız indirme hızı 4mb/1 saniye ben bu indirme hızını 1/1 diye 4 cihaza bölebilir miyim. Yada sadece bilgisayarıma sabit sadece benim kullanabileceğim indirme hızı sağlaya bilirmiyim?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,250
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
TP-Link TD-W9970V3 VDSL2-ADSL2 + Modem model modemim var. Örnek veriyorum evde 4 kişiyiz ve aldığımız indirme hızı 4mb/1 saniye ben bu indirme hızını 1/1 diye 4 cihaza bölebilir miyim. Yada sadece bilgisayarıma sabit sadece benim kullanabileceğim indirme hızı sağlaya bilirmiyim?
Büyük ihtimalle hayır

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Screenshot_2020-08-28-06-18-30-54.png

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,250
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Modem ile alakalı bir şey mi yada herhangi bir şey mi lazım. Çoğu İnternet kafe bunun gibi sistem yapıyor.
Nasıl yani? İnternet kafelerde 1 ya da 1 den fazla internet kullanılarak bilgisayarlara bağlanıyor.
Yani biri yuzde 70 ini kullansin biri 30 unu kullansın diye bir şey yok diye biliyorum.

Enes Yaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Yaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yani? İnternet kafelerde 1 ya da 1 den fazla internet kullanılarak bilgisayarlara bağlanıyor.
Yani biri yuzde 70 ini kullansin biri 30 unu kullansın diye bir şey yok diye biliyorum.
Her bilgisayara sabit bir indirme hızı veriyorlar diğer türlü diğer taraf bir şey upload ladığında senin pingin yükselmesin diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sadece benim modemim ile olabilir mi diye sormak istedim.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,250
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Her bilgisayara sabit bir indirme hızı veriyorlar diğer türlü diğer taraf bir şey upload ladığında senin pingin yükselmesin diye.

Bilmiyorum k.b

Modemle alakalı değildir büyük ihtimalle .
Dene olur belki?

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir

Bu videoda yapılan senin istediğin ile farklı. Burada kablosuz bağlantı hızını sınırlıyor. Senin istediğin şey ise cihaza göre bir sınırlandırma yapmak. Böyle bir şey mümkün mü, bilmiyorum.

Enes Yaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Yaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu videoda yapılan senin istediğin ile farklı. Burada kablosuz bağlantı hızını sınırlıyor. Senin istediğin şey ise cihaza göre bir sınırlandırma yapmak. Böyle bir şey mümkün mü, bilmiyorum.
Kendi hariç diğer herkese aynı ağı veriyor doğrumudur?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akyel
Bu model eğer TP-Link'in Tether akıllı telefon uygulamasından kontrol edilebiliyorsa, bu uygulamayı telefonuna indir ve modemi tanıt. Sonra Ebeveyn Denetimi özelliğinden bağlı cihazların bağlantı ayarlarını belirleyebilirsin. Tam istediğin bu mu bilemiyorum ama dene derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom