İnterneti bölmek mümkün müdür?

Enes Yaz

80+
Reaksiyon skoru
72
TP-Link TD-W9970V3 VDSL2-ADSL2 + Modem model modemim var. Örnek veriyorum evde 4 kişiyiz ve aldığımız indirme hızı 4mb/1 saniye ben bu indirme hızını 1/1 diye 4 cihaza bölebilir miyim. Yada sadece bilgisayarıma sabit sadece benim kullanabileceğim indirme hızı sağlaya bilirmiyim?

TP-Link TD-W9970V3 VDSL2-ADSL2 + Modem model modemim var. Örnek veriyorum evde 4 kişiyiz ve aldığımız indirme hızı 4mb/1 saniye ben bu indirme hızını 1/1 diye 4 cihaza bölebilir miyim. Yada sadece bilgisayarıma sabit sadece benim kullanabileceğim indirme hızı sağlaya bilirmiyim?
Büyük ihtimalle hayır

Screenshot_2020-08-28-06-18-30-54.png

Modem ile alakalı bir şey mi yada herhangi bir şey mi lazım. Çoğu İnternet kafe bunun gibi sistem yapıyor.
Nasıl yani? İnternet kafelerde 1 ya da 1 den fazla internet kullanılarak bilgisayarlara bağlanıyor.
Yani biri yuzde 70 ini kullansin biri 30 unu kullansın diye bir şey yok diye biliyorum.

Nasıl yani? İnternet kafelerde 1 ya da 1 den fazla internet kullanılarak bilgisayarlara bağlanıyor.
Yani biri yuzde 70 ini kullansin biri 30 unu kullansın diye bir şey yok diye biliyorum.
Her bilgisayara sabit bir indirme hızı veriyorlar diğer türlü diğer taraf bir şey upload ladığında senin pingin yükselmesin diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sadece benim modemim ile olabilir mi diye sormak istedim.

Her bilgisayara sabit bir indirme hızı veriyorlar diğer türlü diğer taraf bir şey upload ladığında senin pingin yükselmesin diye.

Bilmiyorum k.b

Modemle alakalı değildir büyük ihtimalle .
Dene olur belki?

Bu videoda yapılan senin istediğin ile farklı. Burada kablosuz bağlantı hızını sınırlıyor. Senin istediğin şey ise cihaza göre bir sınırlandırma yapmak. Böyle bir şey mümkün mü, bilmiyorum.

Bu videoda yapılan senin istediğin ile farklı. Burada kablosuz bağlantı hızını sınırlıyor. Senin istediğin şey ise cihaza göre bir sınırlandırma yapmak. Böyle bir şey mümkün mü, bilmiyorum.
Kendi hariç diğer herkese aynı ağı veriyor doğrumudur?

Bu model eğer TP-Link'in Tether akıllı telefon uygulamasından kontrol edilebiliyorsa, bu uygulamayı telefonuna indir ve modemi tanıt. Sonra Ebeveyn Denetimi özelliğinden bağlı cihazların bağlantı ayarlarını belirleyebilirsin. Tam istediğin bu mu bilemiyorum ama dene derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,434
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri