Neler Yeni

İnternetim Baya Yavaşladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Oğuzhan Yüksel
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar internetim oncedende berbattı 1mb dowlond ve 0.37 upluod alıyorum malum alt yapı yok ınternet acayip şekilde yavaşladı faceebok yotube netflix bunlaraq girerken bile 3 4 dk bekletiyo modeme reset falan attım bişeyel denedım yıne olmadı napmam gerekıyor internetimi degiştirmeyi düşünüyorum hangi internetten almalıyım yardımcı olursanız sevirim

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Dostum merhaba öncelikle. Şu an hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun ?

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar internetim oncedende berbattı 1mb dowlond ve 0.37 upluod alıyorum malum alt yapı yok ınternet acayip şekilde yavaşladı faceebok yotube netflix bunlaraq girerken bile 3 4 dk bekletiyo modeme reset falan attım bişeyel denedım yıne olmadı napmam gerekıyor internetimi degiştirmeyi düşünüyorum hangi internetten almalıyım yardımcı olursanız sevirim
hocam bu aralar herkeste böyle benim download hızım 0.70ten 0.10 a düştü pingler yüksek

Death Mark

80+ Bronze

doqixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Doğukan Mercan
Hocam çok basit denebilir aslında herkes evde olduğu için internet o yada şu sebepten daha fazla kullanılıyor buda senin olduğun lokasyondaki hızların düşmesine sebep oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Oğuzhan Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok basit denebilir aslında herkes evde olduğu için internet o yada şu sebepten daha fazla kullanılıyor buda senin olduğun lokasyondaki hızların düşmesine sebep oluyor.
anlıyorum hocam da bu kadarda düşmemesi gerek diye düşünüyorum

Death Mark

80+ Bronze
anlıyorum hocam da bu kadarda düşmemesi gerek diye düşünüyorum
O durum TTNET'e özel. Altyapıları yoğun kullanımda yüksek hıza hizmet veremiyor. Bu yüzden kendi kullanıcılarının hızlarını olabildiğince limitliyor.

Oğuzhan Dündar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Oğuzhan
Kanka herkes evde dışarda değil evde telefon başında TTNet maalesefde bu kadar erişimi herkese sağlıyamıyor lolde saat 18:00 civari ara sıra 20k ping oluyor mümkünse oynama şahsen ben zevk alamıyorum saat öğlenden 3e kadar fırsat fırsat :)

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Şu ara çok yoğunluk var. Ondan ötürü sıkıntılar olabiliyor dostum. Beklemekten başka çare yok. Benimde pingim oluyor, netim yavaşlıyor. Bekliyoruz.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bende de Superonline var aynısını yaşıyorum, yaklaşık 1 senedir PUBG Mobile'de 300ms ile 968ms arası gezip duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,346
Üyeler
167,298
Son üye
ttdrp
Top Bottom