İnternetim çok gidiyor

Reaksiyon skoru
123
Arkadaşlar s.a
İnternet ile ilgili zaten yavaşlık problemim vardı. Bu aralar o gitti onun yerine 5 dkda bir internetim gidiyor 2 saniye sonra geliyor. Ethernet ile bağlanıyorum. 2 saniyeliğine ağ tanımlanıyor yazıyor sonra tekrar bağlanıyorum modemim yeni sayılır kabloyu da dün değiştirdim bilgisayar da yeni sorun nerededir ki ? Driver ile ilgili olabilir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar s.a
İnternet ile ilgili zaten yavaşlık problemim vardı. Bu aralar o gitti onun yerine 5 dkda bir internetim gidiyor 2 saniye sonra geliyor. Ethernet ile bağlanıyorum. 2 saniyeliğine ağ tanımlanıyor yazıyor sonra tekrar bağlanıyorum modemim yeni sayılır kabloyu da dün değiştirdim bilgisayar da yeni sorun nerededir ki ? Driver ile ilgili olabilir mi ?
Windowsu kurduktan sonra sadece ekran kartı driverını güncelledim başka birşeye ellemedim yani. Ethernet driverı falan güncelleyeyim mi ?

Dostum öncelikle driverlarını güncelle eğer sorun devam ederse kablolu bağlantıya geç. Eğer hala sorun devam ediyorsa bu servis sağlayıcınla alakalıdır.

Dostum öncelikle driverlarını güncelle eğer sorun devam ederse kablolu bağlantıya geç. Eğer hala sorun devam ediyorsa bu servis sağlayıcınla alakalıdır.
hocam driverları şu an aygıt yöneticisi üzerinden windowstan yani hepsini güncelledim

Servis sağlayıcınla alakalı muhtemelen birkaç gün daha gözlemle olmadı ara müşteri hizmetleriyle konuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,600
Üyeler
186,913
Son üye
izzetcanguner
Geri