Sende olmuyor diye herkeste olmayacak değil boş konuşma her türlü eleştiri veya yorum yapmaya hakkım var konu kapanmıştır24 mbps 5 yükleme ile takılmadan 1080p 60 fps oynuyorum internet sağlayıcısına göre değişir genel bi sorun olmadıktan sonra yanlış yönlendirmede bulnuma kardeşim
edit : türk telekom kullanıyorum
Hocam sanırım aynı paketi kullanıyoruz. 720p 60 fps de sorun çıkarır mı ? Yırtılma, görüntü çamurlaşma v.s olmadan rahatça kullanabiliyor musun ?24 mbps 5 yükleme ile takılmadan 1080p 60 fps oynuyorum internet sağlayıcısına göre değişir genel bi sorun olmadıktan sonra yanlış yönlendirmede bulnuma kardeşim
edit : türk telekom kullanıyorum
internette genel sorun olarak geçmiyorsa sana özel bir durumdur yanlış eleştiri veya yorum yapmaya da hakkın yoktur *Sende olmuyor diye herkeste olmayacak değil boş konuşma her türlü eleştiri veya yorum yapmaya hakkım var konu kapanmıştır
Kardeşim eleştiririn doğru yanlışı yoktur ayrıca bu bir eleştiri değil yorumdur bu sorunu yaşayan 100 kişi gördüysem istediğimi yazarım bu seni ilgilendirmez burası herkesin fikirlerine açık bir foruminternette genel sorun olarak geçmiyorsa sana özel bir durumdur yanlış eleştiri veya yorum yapmaya da hakkın yoktur *
Mb değildir o mbps dir lütfen doğru kavram kullanalım 80mb 640mbps yapar ortalamaİnternetim çok iyi bir seviyede 70 80 mb civarlarında download 5-6 mb civarlarında uploadum oluyor.Sistemim kötü bir sistem fakat inernetimin çok iyi olduğunu düşünüyorum sizce paraya kıyıp geforce now premium almalımıyım?
80mbps iyi değilmi bence çok iyi türk halkında genelde 8-16 arasında altyapı berbat olduğu içinÇok iyi deyince 1 Gbps falan sanmıştım internetinizi fakat alınabilir ama şu sıralar geforce now da ping sorunu olduğu söyleniyor
hocam ben 1080p 60 fps de çok az gecikme ile oynuyorum internetin yoğun olduğu saatlerde oyuna çok zararı dokunmayacak olsa da gecikme olabiliyor yer yer ben 1080p de gayet akıcı takılmadan oynuyorum yırtılma olmuyor çok nadir drop yiyorum 720p'de bu sorunların olacağını da hiç sanmıyorumHocam sanırım aynı paketi kullanıyoruz. 720p 60 fps de sorun çıkarır mı ? Yırtılma, görüntü çamurlaşma v.s olmadan rahatça kullanabiliyor musun ?
edit : eklemeyi unuttum rahatlıkla fps oyunları oynayabiliyorum başlıca oynadığım oyunlarHocam sanırım aynı paketi kullanıyoruz. 720p 60 fps de sorun çıkarır mı ? Yırtılma, görüntü çamurlaşma v.s olmadan rahatça kullanabiliyor musun ?