Yardım İnternetim Feci Yavaş

Salihefes

80+
Reaksiyon skoru
129
30KB İndiriyor şaka gibi sadece indirmede sorun var diğer her şey normal googleye vs girebiliyorum rahatça video açıyorum falan ama internet çok yavaş çözüm ne aç kapa yaptım vpn kapadım açtım antivirüs kapadım herşeyi yaptım olmuyor speedtest değerler
1657188524225.png

Post automatically merged:

Normalde 15-25 arası alıyorum zaten speedtestte anormallik yok ama çok yavaş iniyor her dosyada.

30KB İndiriyor şaka gibi sadece indirmede sorun var diğer her şey normal googleye vs girebiliyorum rahatça video açıyorum falan ama internet çok yavaş çözüm ne aç kapa yaptım vpn kapadım açtım antivirüs kapadım herşeyi yaptım olmuyor speedtest değerler Alıntıyı görüntüle

Normalde 15-25 arası alıyorum zaten speedtestte anormallik yok ama çok yavaş iniyor her dosyada.
Googledan mı indiriyorsunuz
bazı siteler indirmeyi kısıtlayabiliyor

Nereden ne indiriyorsunuz hocam

İndirdiğin sitenin uploadı düşüktür.

Google drive öneriyorum. Varsa dosya drive da oradan indir. Sınırlama yok diyebiliriz Türkiye şartlarında :)

İndirdiğin sitenin uploadı düşüktür.

Google drive öneriyorum. Varsa dosya drive da oradan indir. Sınırlama yok diyebiliriz Türkiye şartlarında :)
Yok aynı zıplıcam şimdi modemin üstünde.

Steamdan oyun indirince mi bu hızı alıyorsunuz mesela yada google üzerinden bir şey indirirken mi
Deneyeyim.

Steamdan oyun indirince mi bu hızı alıyorsunuz mesela yada google üzerinden bir şey indirirken mi
1657189017456.png

Bazen düşüyor yine.

vdsl kulanıyorsan hat değerlerini atarmısın

wifi ile mi bağlısınız ethernet mi ?

30KB İndiriyor şaka gibi sadece indirmede sorun var diğer her şey normal googleye vs girebiliyorum rahatça video açıyorum falan ama internet çok yavaş çözüm ne aç kapa yaptım vpn kapadım açtım antivirüs kapadım herşeyi yaptım olmuyor speedtest değerler Alıntıyı görüntüle

İndirdiğin taraycı üzerinde herhangi bir VPN açtın mı veya şuan hala açık olabilri mi kontrol edebilir misin? Bazı yabancı sitelerden indirme yaptığında da böyle düşük değerlerde indirilebiliyor.

vdsl kulanıyorsan hat değerlerini atarmısın
Ben internetten çok anlamıyorum normal modem var bende.

wifi ile mi bağlısınız ethernet mi ?
Wifi

İndirdiğin taraycı üzerinde herhangi bir VPN açtın mı veya şuan hala açık olabilri mi kontrol edebilir misin? Bazı yabancı sitelerden indirme yaptığında da böyle düşük değerlerde indirilebiliyor.
VPN açtımda geçen gün açtım sonra hiç açamadım aç kapa yaptım bilgisayarı.

Ben internetten çok anlamıyorum normal modem var bende.

Wifi

VPN açtımda geçen gün açtım sonra hiç açamadım aç kapa yaptım bilgisayarı.
modem markası ne

vdsl kullanıyorsan hattında crc hatası çıkmışşsa yavaşlar hemde baya snr düşük ise yavaşlar hat zayıflaman yüksek ise zayfılar

Geri