Neler Yeni

internetim hızlı ama ping ve indirme hızı yavaş

GJElysion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir keleş
arkadaşlar internet hızım bu şekilde ama lol ve cs go da sürekli ping oluyor ve internetten bir şey indirmek istediğim zaman yaklaşık 0.6 mb indiriyor saniyede sebebi ne olabilir yardımcı olur musunuz ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    666.1 KB · Hit: 241
Tüm internetlerde genel bir yavaşlatılma var galiba. Bu durumdan şikayetçi çok kişi var. Bunlardan biri de benim. Oyunlarda pingden dolayı delirtecek kadar değil. Oyun sunucularıyla alakalı olabilir bence. Upload seviyen gayet iyi çünki.

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
arkadaşlar internet hızım bu şekilde ama lol ve cs go da sürekli ping oluyor ve internetten bir şey indirmek istediğim zaman yaklaşık 0.6 mb indiriyor saniyede sebebi ne olabilir yardımcı olur musunuz ?
Hız testinde pingin güzel görünüyor. Ya anlık bir değişimden dolayı( cep telefonu bağlantısı,uygulama güncelleme gibi) ping sorunu yaşıyorsun yada oyunlardaki bağlandığın swler de sıkıntı var. Mesala cs go da 1 ay öncesine kadar pingim max 60 olurdu şuan ara ara 100ü gerçmekte. Kullandığım İnternet paketi 50/50 simetrik paket ve hız testinde pingim 8 10 civarı.

Keylann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa Kemal Keylan
Bende de aynı sorun vardı. DNS ayarladıktan sonra düzeldi. İnternetten araştırabilirsin, windows DNS ayarlama.

Berkcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Berkcan TİLLİ
Aynı ms ping sorunu bende de var , ama ben wifi ye yaklaşarak sorunu hallediyorum garip ama etkili bir yöntem ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

KabloNet'ten memnun musun?
Ben de Eskişehir'deyim ve TurkNet gibi rezalet ötesi bir firmayı kullanıyorum.
Değiştirmeyi düşünüyorum.

Top Bottom