serhat1233212
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
İNTERNETİM GERÇEK HIZINA ULAŞAMIYOR
Konuyu biraz açarmısınİNTERNETİM GERÇEK HIZINA ULAŞAMIYOR
aga 8 mbs hız ama 1 anca alıyom çok saçma yavaş internet sorunu anlamadımKonuyu biraz açarmısın
Tüm Türkiye eve kapandı nolsun. Son bir ayda 1 milyona yakın kişi evine internet bağlatmış. Herkes bir anda girince ve bizim ülkemizin internet altyapısıda rezaletin ötesi olunca senin internetin yavaşlıyor.aga 8 mbs hız ama 1 anca alıyom çok saçma yavaş internet sorunu anlamadım
tüm türkiye eve kapanmadan öncede yavaştıTüm Türkiye eve kapandı nolsun. Son bir ayda 1 milyona yakın kişi evine internet bağlatmış. Herkes bir anda girince ve bizim ülkemizin internet altyapısıda rezaletin ötesi olunca senin internetin yavaşlıyor.
8mbs zaten o kadar hızlı bir internet değil. Benimki 16mbs 0.4 Upload hızım var. Yani Fibere Geçmekten başka çare yok. Çok şükür Ağustos ayında internetimin tatühü mü neyse yazamıyorum o kelime bitiyor. Hemen Fiber'e geçeceğim. Sende en azından fibere geçmesende 16mb yaptırabilirsin. Ayrıca interneti ne iş için kullanıyorsunuz o da önemli?. Mesela ben sıkça dosya indirip yüklerim Bu yüzden Down/Upload hızları benim için önemli. Siz İnternette gezinmek için kullanıyorsanız (Facebook,Instagram) falan 16Mbs'lik bir tarife sizin için en ideal olanlarındandır.tüm türkiye eve kapanmadan öncede yavaştı![]()
teşekkürler muck8mbs zaten o kadar hızlı bir internet değil. Benimki 16mbs 0.4 Upload hızım var. Yani Fibere Geçmekten başka çare yok. Çok şükür Ağustos ayında internetimin tatühü mü neyse yazamıyorum o kelime bitiyor. Hemen Fiber'e geçeceğim. Sende en azından fibere geçmesende 16mb yaptırabilirsin. Ayrıca interneti ne iş için kullanıyorsunuz o da önemli?. Mesela ben sıkça dosya indirip yüklerim Bu yüzden Down/Upload hızları benim için önemli. Siz İnternette gezinmek için kullanıyorsanız (Facebook,Instagram) falan 16Mbs'lik bir tarife sizin için en ideal olanlarındandır.
Santrale olan uzaklığın nedir? Fiber hat var mı?İNTERNETİM GERÇEK HIZINA ULAŞAMIYOR