Jackk_Sparrow
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,537
- İsim
- Mikail
- İlgilendiği Kategoriler
- Müzik, Para
- Discord
- Jackk_Sparrow#0001
Arkadaşlar. Sorun internette değil bence bende. Benim internet tek yönlü çalışıyor ne desem bilemedim. Problemim Her oyunu pingsiz oynayabiliyorum. Oyun da indiriyorum. Google da bir şey açamıyorum. Epic gamesten rocket league oynuyordum epic games launcherı açtım yüklenmiyor arkadaş ekleyecem yüklenmiyor. Oyun hariç hiçbir şey yapılmıyor. Bu arada bir olan bir şey. Bu uzun yazıyı yazana kadar düzeldi galiba
Görev yöneticisinden "Ağ" kısmı bozuk. Cmd ye yazılan kodları denesemde geri eski haline dönüyor. Ağ kullanan uygulamaları göstermiyor Sadece % var orası bozuk ki orayı düzeltince problem genel olarak düzeliyor.
Windowsumu güncelleştiremiyorum. Her yöntemi denedim. Umutsuz vaka. Format gerekiyor.
Bu şikayetleri okuyorsunuz ama daha 2. cümlede düzeldi her şey
Acaba modem yeni açıldığından mı kaynaklı ? ( Benim abim modemi ilkel yöntemlerle kurduğu için kablolarda sıkıntı var. Kabloyu öyle bir bükmek lazım ki eğer doğru yapmazsan 10dk ara ile internet kesiliyor. Aha düzeldi oyun gireyim diyip oyun ortasında kalıyorsun. )
Bu google vesaire sorunları tam olarak ne zaman gerçekleşiyor hatırlamıyorum ama düzeliyor. Görev yöneticisi ağ kısmından şikayetçiyim. Başka da problemim yok windows güncelleştirmesinin bilgisayarımı etkilediği tek konu bir tek görev çubuğundaki sağ alt kısımdaki bildirim merkezi bozuk.
Görev yöneticisinden "Ağ" kısmı bozuk. Cmd ye yazılan kodları denesemde geri eski haline dönüyor. Ağ kullanan uygulamaları göstermiyor Sadece % var orası bozuk ki orayı düzeltince problem genel olarak düzeliyor.
Windowsumu güncelleştiremiyorum. Her yöntemi denedim. Umutsuz vaka. Format gerekiyor.
Bu şikayetleri okuyorsunuz ama daha 2. cümlede düzeldi her şey
Bu google vesaire sorunları tam olarak ne zaman gerçekleşiyor hatırlamıyorum ama düzeliyor. Görev yöneticisi ağ kısmından şikayetçiyim. Başka da problemim yok windows güncelleştirmesinin bilgisayarımı etkilediği tek konu bir tek görev çubuğundaki sağ alt kısımdaki bildirim merkezi bozuk.