nerden indirirken bu hızı alıyorsun ?beyler 8mbps internetim var test yapıyorum 7.3 gibi normal bir hız çıkıyor ancak bişey indirirken 20 kb 40kb hız alıyorum dns denedim olmadı bir fikir verin lutfen
abi dalga geçme be lutfen nasıl yapcam bişey soyleGTA 5 indirmeyi dene merak ettim laç ayda inecek hihihiihi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternet sağlayıcınla görüş
her yerden abinerden indirirken bu hızı alıyorsun ?
İnternet download manager kullanarak indirmeye dener misin?hayır normal web siteleri orn cloud mega dosya.co
twitchde izleyemiyorum bu arada
o programı nasıl indirebilirim abiİnternet download manager kullanarak indirmeye dener misin?
boyle indiriyor aynenbir yardım edin gozunuz seveyim oyunlarda ping sorunu yok wi fi dede sıkıntı yok kablo olarak pc de sıkıntı var telden twwitche girebiliyorum
o programı nasıl indirebilirim abi
bi dakika indiriyorum
Wifiinfo manager indir diğer ağların kanalına bak çakışan kanal varsa kanalını değiştir 192.168.1.1 den olmazsa müşteri hizmetlerinibir yardım edin gozunuz seveyim oyunlarda ping sorunu yok wi fi dede sıkıntı yok kablo olarak pc de sıkıntı var telden twwitche girebiliyorum
bi dakika indiriyorum
Alıntıyı görüntüle
boyle indiriyor aynen
abi hiçbişey değişmedi @xSkynel
Dostum internet doenload manager uygulamasıyla yükleme yaptıysan ve çalışmadıyla sağlayıcıyla ilgili bir sıkıntı vardır hangi saglayiciyi kullanıyorsan ara sor.bir yardım edin gozunuz seveyim oyunlarda ping sorunu yok wi fi dede sıkıntı yok kablo olarak pc de sıkıntı var telden twwitche girebiliyorum
bi dakika indiriyorum
Alıntıyı görüntüle
boyle indiriyor aynen
abi hiçbişey değişmedi @xSkynel