kanka 2 kişi wifi ile bağlı ama boşta birde ben bağlanıyorum ethernet ile ama yinede dalgalanma oluyor.kanka sabit olması gibi bişey çok söz konusu değil anormal bir şey olmadığı sürece(indirme video izleme veya tiktok gibi bi program kullanan biri var ise) genel olarak speedtestte sabit kalmaz başta yüksek başlar speedtest sürekli interneti kontrol etmek için yük gönderip ona göre öğrenir yani 6 başlayıp 3 e düşmesi normaldir senin alabildiğin 3 tür sonuçta onun dışında kaçak kullanan biri veya ethernet kablonu kontrol edebilirsin
ethernet kablosuyla mı bağlı bilgisayara yoksa wifi adaptörü vs gibi bişey mi yada laptop mukanka 2 kişi wifi ile bağlı ama boşta birde ben bağlanıyorum ethernet ile ama yinede dalgalanma oluyor.
uzun bir kablo mu kullanıyosun modemin kendi kablosu var sayıyorum onlar genelde cat5 olarak veriliyor cat 6 kablo en iyisidir 1000Mbps ye kadar destekler hızı etkileyebilir bu sorun daha önce varmıydı bir anda mı olmaya başladıethernet
modemden çıkan kablo ama 1000mbpsuzun bir kablo mu kullanıyosun modemin kendi kablosu var sayıyorum onlar genelde cat5 olarak veriliyor cat 6 kablo en iyisidir 1000Mbps ye kadar destekler hızı etkileyebilir bu sorun daha önce varmıydı bir anda mı olmaya başladı
üstünde yazar desteklediği hız diye olay şu cat 5 100metrede 5mbps iletiyorsa cat 6 500 metrede 5mbps iletiyor daha güçlü yani kablo uzunluğu etkiliyor belli bir yerden sonra hızımodemden çıkan kablo ama 1000mbps
kablo 30 cm anca varüstünde yazar desteklediği hız diye olay şu cat 5 100metrede 5mbps iletiyorsa cat 6 500 metrede 5mbps iletiyor daha güçlü yani kablo uzunluğu etkiliyor belli bir yerden sonra hızı
baktım ama güncelleme yok sağol yardımcı olduğun içino zaman çok dencek bişey yok arttırmanın pek bir yolu yok son olarak ethernet driveri kalıyo güncellemek birşeyler farkettirebilir belki