Neler Yeni

İnternetimde upload da dalgalanma oluyor

plena12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bedirhan Elidoğru
başlıktada dediğim gibi upload da dalgalanma 6mbps başlıyor 3 kadar düşüyor. sabit olması için ne yapabilirim

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
kanka sabit olması gibi bişey çok söz konusu değil anormal bir şey olmadığı sürece(indirme video izleme veya tiktok gibi bi program kullanan biri var ise) genel olarak speedtestte sabit kalmaz başta yüksek başlar speedtest sürekli interneti kontrol etmek için yük gönderip ona göre öğrenir yani 6 başlayıp 3 e düşmesi normaldir senin alabildiğin 3 tür sonuçta onun dışında kaçak kullanan biri veya ethernet kablonu kontrol edebilirsin

plena12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bedirhan Elidoğru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka sabit olması gibi bişey çok söz konusu değil anormal bir şey olmadığı sürece(indirme video izleme veya tiktok gibi bi program kullanan biri var ise) genel olarak speedtestte sabit kalmaz başta yüksek başlar speedtest sürekli interneti kontrol etmek için yük gönderip ona göre öğrenir yani 6 başlayıp 3 e düşmesi normaldir senin alabildiğin 3 tür sonuçta onun dışında kaçak kullanan biri veya ethernet kablonu kontrol edebilirsin
kanka 2 kişi wifi ile bağlı ama boşta birde ben bağlanıyorum ethernet ile ama yinede dalgalanma oluyor.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
kanka 2 kişi wifi ile bağlı ama boşta birde ben bağlanıyorum ethernet ile ama yinede dalgalanma oluyor.
ethernet kablosuyla mı bağlı bilgisayara yoksa wifi adaptörü vs gibi bişey mi yada laptop mu

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
uzun bir kablo mu kullanıyosun modemin kendi kablosu var sayıyorum onlar genelde cat5 olarak veriliyor cat 6 kablo en iyisidir 1000Mbps ye kadar destekler hızı etkileyebilir bu sorun daha önce varmıydı bir anda mı olmaya başladı

plena12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bedirhan Elidoğru
uzun bir kablo mu kullanıyosun modemin kendi kablosu var sayıyorum onlar genelde cat5 olarak veriliyor cat 6 kablo en iyisidir 1000Mbps ye kadar destekler hızı etkileyebilir bu sorun daha önce varmıydı bir anda mı olmaya başladı
modemden çıkan kablo ama 1000mbps

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
modemden çıkan kablo ama 1000mbps
üstünde yazar desteklediği hız diye olay şu cat 5 100metrede 5mbps iletiyorsa cat 6 500 metrede 5mbps iletiyor daha güçlü yani kablo uzunluğu etkiliyor belli bir yerden sonra hızı

plena12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bedirhan Elidoğru
üstünde yazar desteklediği hız diye olay şu cat 5 100metrede 5mbps iletiyorsa cat 6 500 metrede 5mbps iletiyor daha güçlü yani kablo uzunluğu etkiliyor belli bir yerden sonra hızı
kablo 30 cm anca var

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
o zaman çok dencek bişey yok arttırmanın pek bir yolu yok son olarak ethernet driveri kalıyo güncellemek birşeyler farkettirebilir belki

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
internet sağlayıcını ara değerlerim düşük gibi de birde ordan modemi resetlesinler belki faydası olur

Top Bottom