İnternetimi nasıl hızlandırırım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dalga geçmeyin hocam yaa param yetmedi alamadım fiber en iyisi forum olarak topluca hepimiz 1 mbps internet paketi alıp en iyi modemi alalım internetimiz daha hızlı olur
25 mbit dial-up modemli internetimle ben mutluyum çünkü 1080P VİDEOLARI DONMADAN AÇIYOOOOO

25 mbit dial-up modemli internetimle ben mutluyum çünkü 1080P VİDEOLARI DONMADAN AÇIYOOOOO
Vallaha hocam hiç sormayın uploadım da 1 mbps 2bin ms pingi var ama mükemmel cevap yaz tuşuna basmadan 3 saniye önce gidiyor mesajlarım 800 tl ödüyorum bi de buna çok makul bir paket

Vallaha hocam hiç sormayın uploadım da 1 mbps 2bin ms pingi var ama mükemmel cevap yaz tuşuna basmadan 3 saniye önce gidiyor mesajlarım 800 tl ödüyorum bi de buna çok makul bir paket
Upload latencymde zaten 3060 yani mükemmel bir hızım var hemde FİBER

Yok hocam bunları bilinçli gönderiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok kanka öyle şey mi olur adsl ile vdsl de aynı ikisinin de sonu nasıl olsa dsl ile bitiyor hatta tüm altyapılar aynı nasıl olsa hepsi kablo ile geliyor modem ile dağıtılıyor siz en iyisi adsl alın 😂😂😂😂😂 insanları hafife alarak yardım beklerseniz böyle dalga geçerler
Gigafiber ile Fiber farklı dedin ya orada anladım bilgini daha fazla uzatmana gerek yok moderatörler konuyu kapatabilir başka diyeceğim yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75