Hattını iptal ettir ve modem isteyerek tekrar başvur bende yeni internet aldım aylık ek 20 lira ödüyorum modeme.75 VDSL veriyor.
Bizde eski adsl modem var bu modem de 16 destekliyor o yüzden 16.
75 VDSL modeme 700 TL diyorlar.
Hocam modem istemesine istersin de modemin parasını da istiyor.Hattını iptal ettir ve modem isteyerek tekrar başvur bende yeni internet aldım aylık ek 20 lira ödüyorum modeme.
Kanka modemi bedava veren mi var, altyapın fiberse vdsl şartHocam modem istemesine istersin de modemin parasını da istiyor.
Hocam siz beni anlamadınız galiba.Kanka modemi bedava veren mi var, altyapın fiberse vdsl şart
Kanka modemi bedava veren mi var, altyapın fiberse vdsl şart
Kendiniz modem alın modemim var deyinHocam siz beni anlamadınız galiba.
Ben keyfimden 16 kullanmıyorum.
700 Liram yok şuan.
Alıntıyı görüntüle
732 TÜRK LİRASI
24 gececez. Yine 16 verip daha çok para alıp eviniz kutuya uzak dicekler yer miyjm ben bu numaraları.Belki VDSL geçişi tamamlanmıştır.
Modem değeri, altyapı sorgulama sonuçlarını yollarsan bakarım24 gececez. Yine 16 verip daha çok para alıp eviniz kutuya uzak dicekler yer miyjm ben bu numaraları.
90 tl ye 100/5 19*24 arası 25/5 + modem ücreti + hd alıcı ücreti + yayın full paket bütün kanallar açıkİnternet için açtığım anketlerin bir yenisini memnuniyet üzerine yapıyorum. Dilerseniz bu gönderi altında memnuniyetinizi özel olarak belirtebilirsiniz tabii.
Önceki Anketler
Hangi İnternet Altyapısını Kullanıyorsunuz? -ANKET-
Geçtiğimiz gün "Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz" şeklinde bir anket oluşturmuştum. 300'ün üzerinde üyemiz katılım gösterdi ve görebileceğiniz üzere ortalama değerleri görebiliyoruz. Bugünkü anketimizde ise hangi internet altyapısını kullandığınızı seçebilirsiniz. Unuttuğum bir seçenek varsa...forum.donanimarsivi.com
Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz? -ANKET-
Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun...forum.donanimarsivi.com
Kanka ben olayı anlatamadım sana galiba diyorum ki şuanki internetini iptal ettir fazla bir cayma bedeli çıkmıyorsa, tekrar başvur ve modem iste onuda aylık faturana ek 20 lira olarak ödersin birden neden 700 lira versin ki, ben sana git peşin al demiyorum.Hocam siz beni anlamadınız galiba.
Ben keyfimden 16 kullanmıyorum.
700 Liram yok şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
732 TÜRK LİRASI