Neler Yeni

İnternetsiz 180 gün nedir?!

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Sağol dostum deneyeceğim yeni yapılan altyapının hızı nasıl
35 MBPS neredeyse sonuna kadar alıyorum hızımı :) Bir kaç gün peş peşe yazdım. Siz bence her gün yazın. Ayrıca o 180 gününde pek inandırıcı olduğu söylenemez bende çok bekledim :) umarım sizde çözüm bulursunuz. Bir sonuç çıkınca etiketleyip söylerseniz mutlu olurum hocam

Excator23cm

80+ Gold
Bir arkadaşım anlatmıştı arkadaşlarının binasını yapan mütahit bina yeni olmasına rağmen internet kutusu koymamış çocuğun babası azim yapmış taaana trafodan eve kablo çekmişler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ensar Bozoğlu
Bir arkadaşım anlatmıştı arkadaşlarının binasını yapan mütahit bina yeni olmasına rağmen internet kutusu koymamış çocuğun babası azim yapmış taaana trafodan eve kablo çekmişler.
Oha sjsjjsaısııdıd
Allah Kurtarsin
Eyw
35 MBPS neredeyse sonuna kadar alıyorum hızımı :) Bir kaç gün peş peşe yazdım. Siz bence her gün yazın. Ayrıca o 180 gününde pek inandırıcı olduğu söylenemez bende çok bekledim :) umarım sizde çözüm bulursunuz. Bir sonuç çıkınca etiketleyip söylerseniz mutlu olurum hocam
oh oh miss darısı başıma taktik için sağolasın sen tam olarak ne yazıyordun onlara bende ona benzer şeyler uyduruyim

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Oha sjsjjsaısııdıd

Eyw

oh oh miss darısı başıma taktik için sağolasın sen tam olarak ne yazıyordun onlara bende ona benzer şeyler uyduruyim
Ben mahallemde hatta binada olan altyapıya ulaşamadığımı ve bir port açılır açılmaz üye olacağımı vs yazıyordum yanlış hatırlamıyorsam. Biraz daha abartarak güzel bir dille yazınca illaki çözülecek 😁 dediğim gibi çözen kişi sayısı çok tek 1 metin yaz sonuna no adres başvuran kişinin adı soyadı vs yaz kopyala yapıştır yap her gün 😁 arayacaklardır 10-15 gün beklersin illaki şansa bağlı birazda

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Baska sitelerden internet alin pek fazla bilgim yok
Yeni taşındığım binada Türk telekom altyapı yok diyor fakat binada kullananlar var yani taşındığımız binada 2 yan bina İstanbulda ana cadde üzeri bide adamlar 180 gün içinde gelir kesin diyor ben ne yapayım daha taşınalı 2 gün oldu ve internetsiz kalmaktan çoktan bıktım bile hiçbişey yapamıyorum mobil internetimde sadece derslere girebiliyorum video falan izleyemiyorum televizyon desen zaten boş boş şeyler kısacası duvarlar üstüme üstüme geliyor bana yardımcı olun arkadaşlar 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baska sitelerden internet alin pek fazla bilgim yok
Veya komşunuza int gelene kadar şifreyi verirmisiniz de

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Yeni taşındığım binada Türk telekom altyapı yok diyor fakat binada kullananlar var yani taşındığımız binada 2 yan bina İstanbulda ana cadde üzeri bide adamlar 180 gün içinde gelir kesin diyor ben ne yapayım daha taşınalı 2 gün oldu ve internetsiz kalmaktan çoktan bıktım bile hiçbişey yapamıyorum mobil internetimde sadece derslere girebiliyorum video falan izleyemiyorum televizyon desen zaten boş boş şeyler kısacası duvarlar üstüme üstüme geliyor bana yardımcı olun arkadaşlar 😄
Kendine yeni hobiler edin kitap okumak, müzik dinlemek, resim yapmak vb

rtx 3090

80+ Silver
Superbox redbox magnet bakabilirsin sanırım port yok dua etmekten başka çare de yok ona

Umut0526

80+ Silver
İşe yarıyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunalıma girdim gerçekten kıymetini bilmemiz lazımmış pingliydi mingliydi ama gene idare ediyordu kerata şimdi onu mumla arıyorum siz siz olun internetinizin kıymetini bilin arkadşlar
işe yarar mı bilemem ama bence yazdım oraya bak. 2 gün sonra olay çıkarsa benden değil

Top Bottom