er-deniz
80+
Dahası
Müşteri hizmetleri ya da superbox
35 MBPS neredeyse sonuna kadar alıyorum hızımı Bir kaç gün peş peşe yazdım. Siz bence her gün yazın. Ayrıca o 180 gününde pek inandırıcı olduğu söylenemez bende çok bekledim umarım sizde çözüm bulursunuz. Bir sonuç çıkınca etiketleyip söylerseniz mutlu olurum hocamSağol dostum deneyeceğim yeni yapılan altyapının hızı nasıl
Oha sjsjjsaısııdıdBir arkadaşım anlatmıştı arkadaşlarının binasını yapan mütahit bina yeni olmasına rağmen internet kutusu koymamış çocuğun babası azim yapmış taaana trafodan eve kablo çekmişler.
EywAllah Kurtarsin
oh oh miss darısı başıma taktik için sağolasın sen tam olarak ne yazıyordun onlara bende ona benzer şeyler uyduruyim35 MBPS neredeyse sonuna kadar alıyorum hızımı Bir kaç gün peş peşe yazdım. Siz bence her gün yazın. Ayrıca o 180 gününde pek inandırıcı olduğu söylenemez bende çok bekledim umarım sizde çözüm bulursunuz. Bir sonuç çıkınca etiketleyip söylerseniz mutlu olurum hocam
Ben mahallemde hatta binada olan altyapıya ulaşamadığımı ve bir port açılır açılmaz üye olacağımı vs yazıyordum yanlış hatırlamıyorsam. Biraz daha abartarak güzel bir dille yazınca illaki çözülecek dediğim gibi çözen kişi sayısı çok tek 1 metin yaz sonuna no adres başvuran kişinin adı soyadı vs yaz kopyala yapıştır yap her gün arayacaklardır 10-15 gün beklersin illaki şansa bağlı birazdaOha sjsjjsaısııdıd
Eyw
oh oh miss darısı başıma taktik için sağolasın sen tam olarak ne yazıyordun onlara bende ona benzer şeyler uyduruyim
Yeni taşındığım binada Türk telekom altyapı yok diyor fakat binada kullananlar var yani taşındığımız binada 2 yan bina İstanbulda ana cadde üzeri bide adamlar 180 gün içinde gelir kesin diyor ben ne yapayım daha taşınalı 2 gün oldu ve internetsiz kalmaktan çoktan bıktım bile hiçbişey yapamıyorum mobil internetimde sadece derslere girebiliyorum video falan izleyemiyorum televizyon desen zaten boş boş şeyler kısacası duvarlar üstüme üstüme geliyor bana yardımcı olun arkadaşlar
Veya komşunuza int gelene kadar şifreyi verirmisiniz deBaska sitelerden internet alin pek fazla bilgim yok
Kendine yeni hobiler edin kitap okumak, müzik dinlemek, resim yapmak vbYeni taşındığım binada Türk telekom altyapı yok diyor fakat binada kullananlar var yani taşındığımız binada 2 yan bina İstanbulda ana cadde üzeri bide adamlar 180 gün içinde gelir kesin diyor ben ne yapayım daha taşınalı 2 gün oldu ve internetsiz kalmaktan çoktan bıktım bile hiçbişey yapamıyorum mobil internetimde sadece derslere girebiliyorum video falan izleyemiyorum televizyon desen zaten boş boş şeyler kısacası duvarlar üstüme üstüme geliyor bana yardımcı olun arkadaşlar
Superbox redbox magnet bakabilirsin sanırım port yok dua etmekten başka çare de yok onaYeni taşındığım binada Türk telekom altyapı yok diyor fakat binada kullananlar var yani taşındığımız binada 2 yan bina İstanbulda ana cadde üzeri bide adamlar 180 gün içinde gelir kesin diyor ben ne yapayım daha taşınalı 2 gün oldu ve internetsiz kalmaktan çoktan bıktım bile hiçbişey yapamıyorum mobil internetimde sadece derslere girebiliyorum video falan izleyemiyorum televizyon desen zaten boş boş şeyler kısacası duvarlar üstüme üstüme geliyor bana yardımcı olun arkadaşlar
Bunun babasını yakında hukuk bürosu ararBir arkadaşım anlatmıştı arkadaşlarının binasını yapan mütahit bina yeni olmasına rağmen internet kutusu koymamış çocuğun babası azim yapmış taaana trafodan eve kablo çekmişler.
işe yarar mı bilemem ama bence yazdım oraya bak. 2 gün sonra olay çıkarsa benden değilİşe yarıyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunalıma girdim gerçekten kıymetini bilmemiz lazımmış pingliydi mingliydi ama gene idare ediyordu kerata şimdi onu mumla arıyorum siz siz olun internetinizin kıymetini bilin arkadşlar
Sonra ne yapıp ettiler türktelekomu getirtiler.Bunun babasını yakında hukuk bürosu arar
Banın hoSonra ne yapıp ettiler türktelekomu getirtiler.