sevimli kedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 108
aklınıza ne geliyorsa söyleyin burda şebeke sık sık gidiyor vakit geçirmem lazım önerileriniz için şimdiden teşekürler
mobil mi ?aklınıza ne geliyorsa söyleyin burda şebeke sık sık gidiyor vakit geçirmem lazım önerileriniz için şimdiden teşekürler
pc mi mobil mi ne onu söyledeaklınıza ne geliyorsa söyleyin burda şebeke sık sık gidiyor vakit geçirmem lazım önerileriniz için şimdiden teşekürler
Valla önceden önermiştim fazla beğenmemiştiniz önerileriaklınıza ne geliyorsa söyleyin burda şebeke sık sık gidiyor vakit geçirmem lazım önerileriniz için şimdiden teşekürler
söylemeyi unutum mobilpc mi mobil mi ne onu söylede
evetmobil mi ?
carx drift racing 2 indirebilirsiniz stick war fln zaten biliyorsunuzdur teelfon kaldırıyorsa ark flnda iyi olur telefon ne ona görede önermek lazımsöylemeyi unutum mobil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet
Dead Cells, Stardew Valley, Balatro, Crashland 2, Disco Elysium, Don't Starve: Pocket Edition, Little Nightmares, Terreira, Machinarium falan daha da sayarım ama bence bu kadarı yeterlidir. Ha değilse söyle sonra tekrar yazarım.aklınıza ne geliyorsa söyleyin burda şebeke sık sık gidiyor vakit geçirmem lazım önerileriniz için şimdiden teşekürler
beğenmek değil o oyunları oynadım bildiğin yani aynı oyunu sürekli oyniyacak halim yokValla önceden önermiştim fazla beğenmemiştiniz önerileri![]()
pc kullanamıyorum şu an ama baka bilirim. doom tarzı oyunmu bu?Deadzone rogue güzel vakit geçirtir hocam öneririm. Fullprogramlar da var denemek istersen.
teşekkür ederim önerin içinEvet hocam çok fazla nonstop değil ama eğlenceli ve zordur zaman harcatır