- Reaksiyon skoru
- 1,181
CMDyi yönetici açıp aşağıdakileri sırayla yazar mısın?
Kod:
netsh winsock reset
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
CMDyi yönetici açıp aşağıdakileri sırayla yazar mısın?
netsh winsock reset
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
yaptım hocam internet gitti pc yeniden başlattım geldiCMDyi yönetici açıp aşağıdakileri sırayla yazar mısın?
Kod:netsh winsock reset ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew
Sorun düzeldi mi?yaptım hocam internet gitti pc yeniden başlattım geldi
yine aynı şekilde hocam format atsam tekrardan düzelir mi?CMDyi yönetici açıp aşağıdakileri sırayla yazar mısın?
Kod:netsh winsock reset ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew
hayır hocamSorun düzeldi mi?
VPN açıp dener misin görüntüler yüklenecek mi birde dns ayarlı mı?yine aynı şekilde hocam format atsam tekrardan düzelir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır hocam
vpn yüklüyorum dns ayarlı değil goodbydpi kulllanıyorum ek olarak dc içinVPN açıp dener misin görüntüler yüklenecek mi birde dns ayarlı mı?
Goodbyedpi bunu yapmaz internet hızında sorun yok ama bir şey engelliyor çözemedimvpn yüklüyorum dns ayarlı değil goodbydpi kulllanıyorum ek olarak dc için
vpn le düzeldi hocamGoodbyedpi bunu yapmaz internet hızında sorun yok ama bir şey engelliyor çözemedim
Vpni kapatıp google dns atar mısın internet bağlantınavpn le düzeldi hocam Alıntıyı görüntüle
Hocam konu açtımda bakarmısın rica etsemGoodbyedpi bunu yapmaz internet hızında sorun yok ama bir şey engelliyor çözemedim
Yok bu jitter kaynaklı da değil dns veya Telekom sunucularıyla alakalı. Hız çok olsa bile aktarmada sıkıntı varsa yaşanır bunlarUlan kodeklerle image yüklenmemesinin ne alakası var bir tarafınızdan element uydurmaya ne meraklısınız ne zamandan beri bmp dosyalar kodex gerektirir oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Jitterı ölçen bir sitede hız testi yap
Adam konuya buyur ediyorHocam konu açtımda bakarmısın rica etsem
Var ya issde bir haltYok bu jitter kaynaklı da değil dns veya Telekom sunucularıyla alakalı. Hız çok olsa bile aktarmada sıkıntı varsa yaşanır bunlar![]()
Seni çağırıyo beni değil jawdjwa