internette sorun var

wolfy2024

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba benim laptopum var ve ben son 1 haftadır googleda bazı sitelere ulaşamıyorum ve bu hem googleda hem operada hem de edge uygulamalarında da olmuyor örnek:kardeşim roblox oynayamıyor :D
ama telefonumda hotspot açıp onun internetine bağlanınca düzeliyor internet olarak türk telekom var sizce sorun internette mi ve nasıl düzeltirim

merhaba benim laptopum var ve ben son 1 haftadır googleda bazı sitelere ulaşamıyorum ve bu hem googleda hem operada hem de edge uygulamalarında da olmuyor örnek:kardeşim roblox oynayamıyor :D
ama telefonumda hotspot açıp onun internetine bağlanınca düzeliyor internet olarak türk telekom var sizce sorun internette mi ve nasıl düzeltirim
ev internetinizde aile profili veya çocuk profili açık olabilir. güvenli interneti kapatırsanız düzelir büyük ihtimal
Post automatically merged:

bu videodan yardım alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,514
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri