The GodFather
80+ Silver
Hepsiburadadan 10 parça eşya aldım ama tahmini teslimi 11 Mayıs gösteriyor fakat benim 10 mayısta uçağım var
Çok yüksek ihtimalle erken gelir zaten. Tehmini güne kadar uzayan sipariş nadirdir ama geç gelirse de yapacak bir şey yok.Hepsiburadadan 10 parça eşya aldım ama tahmini teslimi 11 Mayıs gösteriyor fakat benim 10 mayısta uçağım var
arkana bile bakmadan gökyüzünde bir kuğu gibi süzül YTDHepsiburadadan 10 parça eşya aldım ama tahmini teslimi 11 Mayıs gösteriyor fakat benim 10 mayısta uçağım var
Bugün kargoya verilmezse iptal etmeyi düşünüyorumÇok yüksek ihtimalle erken gelir zaten. Tehmini güne kadar uzayan sipariş nadirdir ama geç gelirse de yapacak bir şey yok.
hangi kargo firmasıHepsiburadadan 10 parça eşya aldım ama tahmini teslimi 11 Mayıs gösteriyor fakat benim 10 mayısta uçağım var
Hepsijet + mnghangi kargo firması
Firmaya göre kargo teslim tarihi ertelenebiliyor. Ama uzun süreli seyahat ediyorsan ya komşuya bıraktıracaksın yada iptal etmen gerek.Hepsijet + mng
Uzun süreli yd gidiyorum bugün kargoya verilmezse iptal edeceğimFirmaya göre kargo teslim tarihi ertelenebiliyor. Ama uzun süreli seyahat ediyorsan ya komşuya bıraktıracaksın yada iptal etmen gerek.
iyi takip edin 10 mayısta şubeye gelirse gitmeden şubeden teslim alabilirsiniz. Hepsiburada genelde yazandan erken getiriyor. Ama satıcıyı ve ürünü bilmediğim için net bir şey diyemeyeceğim.Uzun süreli yd gidiyorum bugün kargoya verilmezse iptal edeceğim
Uspa + pierre cardin satıcıiyi takip edin 10 mayısta şubeye gelirse gitmeden şubeden teslim alabilirsiniz. Hepsiburada genelde yazandan erken getiriyor. Ama satıcıyı ve ürünü bilmediğim için net bir şey diyemeyeceğim.
yetişir bence yaUspa + pierre cardin satıcı
Kıyafet vb ürünler
İnşallahyetişir bence ya