Neler Yeni

internetten para kazanmak

GuadraAxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Yiğit Kayrak
arkadaşlar ailem orta gelirli ve o kadar fazla para kazanamıyorlar ki bü yüzden harçlık alamıyorum sizce okuldan döndüğümde ne iş yaparak para kazanabilirim ve internetten olması lazım lise 2yim 13:00 çıkıp 20:30 dönüyorum genelde max 04:00 a kadar oturuyorum sizce ne yapmalıyım

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.
Eğer valorantı güzel oynuyorsan hesap farmı yapabilirsin. İnsanların hesaplarını da boostlamak bi seçenek ancak rankı açılmış hesapları 30-50TL gibi fiyatlara satıyorlar diye hatırlıyorum onları alıp yücelik rankına çıkarıp 250-300TL'ye çıkarırsan güzel getirisi olur. 20levele kadar kendim kasayım dersen biraz uğraştırır.. Yüceliğe çıkmak çokta zor değil. Benim bir arkadaşım yapıyordu güzel de getirisi var.

Onun dışında fiverr gibi freelance siteler var ancak referansların olmadığı sürece pek bi satış yapabileceğini sanmıyorum.

GuadraAxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Yiğit Kayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer valorantı güzel oynuyorsan hesap farmı yapabilirsin. İnsanların hesaplarını da boostlamak bi seçenek ancak rankı açılmış hesapları 30-50TL gibi fiyatlara satıyorlar diye hatırlıyorum onları alıp yücelik rankına çıkarıp 250-300TL'ye çıkarırsan güzel getirisi olur. 20levele kadar kendim kasayım dersen biraz uğraştırır.. Yüceliğe çıkmak çokta zor değil. Benim bir arkadaşım yapıyordu güzel de getirisi var.

Onun dışında fiverr gibi freelance siteler var ancak referansların olmadığı sürece pek bi satış yapabileceğini sanmıyorum.
valorantı bilgisayarım kaldırmıyor lol oynuyorum baya iyi dia master elo çıkabiliyorum

GuadraAxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Yiğit Kayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LoL'ün hesap satışı hakkında pek bilgim yok eğer piyasası varsa yapabilirsin.
çok fazla vaktim kalmıyor ki bi lol rank açık hesap 25 tl alıyorsun 10 maçıda winlersen gümüş 1 atıyor ordan sonra çifter çifter lig atlamassa kötü oluyor dia master yapsam 100-150 arası gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

link kısaltarak
onu nasıl yapacağım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,389
Üyeler
168,933
Son üye
johnnybravoadam