❌İndirim Bitti! İntersport Sezon Finali İndirimleri

Alpha trainer 6 alıcaktım sepete ekledim abim 2 saat ayakkabı beğenene kadar benim ayakkabinin bedeni bitti alamadim:(

Güzel indirimler varmış bazılarında. Bir ayakkabı çektim

Nişanlıma ve valide hanıma birer Nike koşu ayakkabısı çektim. Çok yararlı oldu bu paylaşım. Konu sahibine teşekkür ederim! :peepokalp::peepokalp:

Bazı ayakkabılar kolpasından daha ucuz la resmen. Özellikle vans tarafı ciddi indirimli ama ayakkabı ihtiyacım yok :(

Alıntıyı görüntüle hocam indirim sepetten düşüyormuş taksit işi biraz sıkıntı ama yinede f/p ürünler
1768580616541.webp

montlar iyiymiş inş orjinal gelir

Valla konuyu paylaşandan Allah razı olsun. Resmen yarı fiyatına geldi. İntersporttan çok çakma ürün geleceğini düşünmediğim için sekizbinlik olduk. :kedi:

fırsat baya iyi görünüyor ama ürünler orjinal mi? orjinallik hakkında bilgi vermemiş site

Birkaç haftadıf takip ettiğim ve 7kdan aşağı görmediğim kayano32yi 6ya aldım. İnş güzel çıkar. Yüzdesel olarak daha çok indirimli modeller de var.

Garanti Bankası kampanya yapmış. Bonusflaş üzerinden katılabilirsiniz. 5000 TL üzerine 500 TL bonus veriyor. 4 taksitte yapabiliyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,165
Üyeler
189,043
Son üye
ミ★ LEXUS ★彡
Geri