🔥İndirim 💥 AtomZone 2. İndirimler Geldi 💥

son ürünleri referans alırsak kötü çıkması zor ihtimal ama bilemeyiz eğer istanbuldaysan pendikte mağazaları var yarın gidip dene istersen açıkta falan varsa
Maalesef değilim Gaziantep yaşıyorum çok uzak 😕🥺

Arkadaşlar ben bu göstergeli işlemci soğutucusunu aldım bağlantıları düzgün yaptıgım halde işlemci sıcaklıgını falan göstermiyor ekrana görüntü geliyor ama sonrasında gidiyor neden böyle yapar?

Arkadaşlar ben bu göstergeli işlemci soğutucusunu aldım bağlantıları düzgün yaptıgım halde işlemci sıcaklıgını falan göstermiyor ekrana görüntü geliyor ama sonrasında gidiyor neden böyle yapar?
Driverı kurman lazım. Bi de hwmonitör ile bak bakalım doğru mu gösteriyor. Bazı göstergeler 10-15 derece bile farklı gösterebiliyor.

Driverı kurman lazım. Bi de hwmonitör ile bak bakalım doğru mu gösteriyor. Bazı göstergeler 10-15 derece bile farklı gösterebiliyor.
Hangi driveri kuracağım hocam sana zahmet link varsa atabilir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sitesinden buldum çok teşekkürler akşam eve gidince indiririm

sitesinden buldum çok teşekkürler akşam eve gidince indiririm
İndir kur bakalım merak ettim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış öğrenelim. Bir de hangi modeli almıştın? Onu da sonuçla beraber belirtirsen sevinirim. Hatta hocam yapmışken işlemcine bi stres testi yap, hem dereceleri karşılaştırırsın hem de senin işlemciyide ne kadar performanslı çalışıyo hepimiz görmüş oluruz.

İndir kur bakalım merak ettim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış öğrenelim. Bir de hangi modeli almıştın? Onu da sonuçla beraber belirtirsen sevinirim. Hatta hocam yapmışken işlemcine bi stres testi yap, hem dereceleri karşılaştırırsın hem de senin işlemciyide ne kadar performanslı çalışıyo hepimiz görmüş oluruz.
Beyaz olan modelini aldım 1k ya düşmüştü gece eve gidince yaptırıp yazarım hocam bakalım

Naptın hocam merak içindeyim
Hocam merhaba dün geç geldiğim için bakamadım ama bu gün kurulumu yapıp driveri indirdim. Artık sıcaklığı ve fan hızını gösteriyor HWMonitör ile karşılaştırma yaptığım da aynı dereceleri gösteriyor herhangi bir fark yok. Cs2 açıyorum ortalama 55 derece civarında çalışıyor hwmonitörde aynı değerler mevcut dediğiniz gibi 10-15 derece fark yok.

Hocam merhaba dün geç geldiğim için bakamadım ama bu gün kurulumu yapıp driveri indirdim. Artık sıcaklığı ve fan hızını gösteriyor HWMonitör ile karşılaştırma yaptığım da aynı dereceleri gösteriyor herhangi bir fark yok. Cs2 açıyorum ortalama 55 derece civarında çalışıyor hwmonitörde aynı değerler mevcut dediğiniz gibi 10-15 derece fark yok.

Görüntüsüde bu şekilde şuan için gayet memnunum.

Ekler

• IMG_3735.webp
    IMG_3735.webp
    626.6 KB · Hit: 47

Görüntüsüde bu şekilde şuan için gayet memnunum.
Güzel olmuş güle güle kullanın. Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz? Bir de cpu stress testinde kaç geliyor acaba? Curve özelliği var mı acaba bir de?

Egehehe hocam sen en iyi inceleme makalesi falan yaz :)

Güzel olmuş güle güle kullanın. Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz? Bir de cpu stress testinde kaç geliyor acaba? Curve özelliği var mı acaba bir de?

Egehehe hocam sen en iyi inceleme makalesi falan yaz :)
İşlemcim 3600x pc özelliklerim çok iyi değil evde değilim şuan onuda artık başka zaman yaparım :)

ilk haftaki dragos ocean v2 kasayi kacirdim sizce bir daha gelirmi suan fiyati abarti pahali cunku 3bin tl icin cok dolu bir kasaydi suan 6bin tl

Geri