🔥İndirim 💥 AtomZone 2. İndirimler Geldi 💥

Fanları daha önce alanlar memnun mu alınır mı?
ilk konuda görseli falan var bakabilirsin

Alınır mı corsair 3500x almayı düşünüyodum fiyatı uygun gibi geldi gözüme rx9070 xt pulse sığar mı
Hocam 750w psu ile de kasa aynı fiyatta görünüyor sitede bir problem var sanırım yoksa 750w psu ile bedava
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.atombilisim.com.tr/drag...-white-atx-gaming-atx-bilgisayar-kasasi-beyaz Bir yanlıklık var sanırım

geçen hafta bi arkadaş görüntüsü için alınır sesi var ama ayarlayınca sesi düşüyor demişti. kontrolcü falan da var bu sette geçen haftaki ile aynı fiyat yapmışlar bu fiyata bedava
58 CFM biraz düşük geldi. En azından bir 70-75 civarı olsa çökülürdü. Yine güzel fiyat estetiğe göre.

Şu fanı kullanan arkadaşlar, nasıldır? Çok ses yapıyor mu ?
Aşırı yüksek rpm'de yani %100 de kullanmadıkça hiç problem yok bir süre kullandım ben bunları hava akışı vs gayet iyi fiyatına göre çok başarılılar.

Aşırı yüksek rpm'de yani %100 de kullanmadıkça hiç problem yok bir süre kullandım ben bunları hava akışı vs gayet iyi fiyatına göre çok başarılılar.
bende hava akışından memnunum özelliği falan geçtim görüntüsüyle 800 tl eder 4 tane + kontrolcü

fiyatları baya iyi emsali yok bu fiyatta atom bilişimin yaptırdığı son ürünler baya iyi çıktı soğutucular kasalar anakartlar falan bu ürünü de bi denemek lazım
Marka ilk kez duyuyorum piyasa şuan 10k aşşağı yok yalan iyi değil kötü çıkar diye korkuyorum

Marka ilk kez duyuyorum piyasa şuan 10k aşşağı yok yalan iyi değil kötü çıkar diye korkuyorum
son ürünleri referans alırsak kötü çıkması zor ihtimal ama bilemeyiz eğer istanbuldaysan pendikte mağazaları var yarın gidip dene istersen açıkta falan varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,628
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri