Neler Yeni

İntihar hissim hakkında

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Berke
Bu arada bu DA'da ne kadar geri beyin insan var ya. Adam intihar eşiyindeyim diyor gelip laga luga yapıyor artıklar.

melih44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Melih arslan
İntihar hastaları başkalarını cezanlandirdiklarini sanıyor genelde kardes bak intihar eden biri icin oyle senin düşündüğün gibi millet oturup burda yas tutmaz kimse sana uzulmez 1 2 gun olur o düşündüğün şey annen baban üzülür baban mobing uyguluyormus ne cocuklar var babasiz annesiz ne dayak yiyen insanlar var ölüp gitsen 1 haftaya en yakin arkadaşın bile unutur olan sana olur sacma sapan triplere girme yasayabilgidin kadar yasa hayatını imkansızlıklar da olsa dini konuyu hic saymıyorum inaniyorsan initharin en kötü sonu orası sonsuza kadar yanmak kolay mı geliyor

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Sence değer mi? Ben hayata bir amaç yükleyerek yenmiştim tavsiye ederim. İnan şuan o eski halime bakınca gülüyorum kendime. Eğer ki bir amaç yoksa hayata dair bence yaşamanın bir manası kalmıyor.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
ya onu sevme başkasını sev knk sana değer vermeyeni sevene ben *** diyorum
diyebilirsin hakediyorum fazlasıyla hala unutamadım bazı şarkılar aklıma getiriyor tam uyuyacakken uykumu kaçırıyor bi anda yanlışlıkla görsem bile günüm güzel geçiyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum çözümünü bulamadım

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
diyebilirsin hakediyorum fazlasıyla hala unutamadım bazı şarkılar aklıma getiriyor tam uyuyacakken uykumu kaçırıyor bi anda yanlışlıkla görsem bile günüm güzel geçiyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum çözümünü bulamadım
çözüm basit sen saplantı sendromundasın muhtemelen sevgi görmedin sevgiye muhtaçsın ve ne desem akıllanmazsın büyümen lazım 1-2 seneye gülersin bu haline

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
olm terapi yeri mi lan bura adam psikozlu git psikyatr ına çözsün birader zortun forumdan olacak

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bu iş psikoloğu aşmış. Adam akıllı bi Cami hocasına git ve derdini anlat.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
çözüm basit sen saplantı sendromundasın muhtemelen sevgi görmedin sevgiye muhtaçsın ve ne desem akıllanmazsın büyümen lazım 1-2 seneye gülersin bu haline
aynen bu şekil galiba zamana bırakıyorum ztn sağlık sorunları hariç diğerleri çözebilceğim şeylerdi üzerinde duruyorum hafiften

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,444
Üyeler
161,052
Son üye
yinemikısır
Top Bottom