Neler Yeni

İntihar hissim hakkında

Sagittarius

80+ Silver
Dün gece ve bugün iki konu açtım bunla ilgili. Şimdi aklıma geldi. Bunun temel sebebini.

1. Ben intihar meyilli bir depresyon hastasıyım. Tanı kondu. Orta depresyon. 2 başarısız girişim kayıtlarımda var.
2. Babamdan sürekli mobbing yiyorum.
3. Dün gece fazladan metilfenidat aldım. Günde max 27 mg almam gerekirken -zamana yayarak- dün 37 mg aldım. Bugün zamana yayma gereken 20 mg'ı tekte aldım. Bu madde fazla alındığında intihar meylini tetikleyebiliyor.

İşte bu üç sebep birleşince bende bu durum tekrar alevlendi. Doktora gittim bir şey yapmadı. Yatışımı istedi. Ret ettim.

Bu kadar yani. İlgi manyağı biri değilim. Konularımı ilgi isteyen bir bebeğe bağlayanlar oldu. Sinirlendim.
Senin Bir geleceğin Var

İmanlı bir insansın en son öyleydin ve çoğu kişi tarafından seviliyorsun

YAPTIĞIN İS MANTIKSİZ tamammi intihar edince ne olacağını bekliyorsun sıkıntılatdan kurtuldum mu? Diye düşünüyorsun Böyle düşünüyorsan "Ahmak" sin Ölmek öyle değil Hakkı zamanı geldiğinde ölmek gerekir

İslam Dinine mensuplar için diyorum

"Eğer yaşıyorsaniz demekki hala yaşamaniz lazım daha zamanınız var artık bir işiniz kalmadığı zaman Öleceksiniz..."

OnurCiftci26

80+ Bronze
Dün gece ve bugün iki konu açtım bunla ilgili. Şimdi aklıma geldi. Bunun temel sebebini.

1. Ben intihar meyilli bir depresyon hastasıyım. Tanı kondu. Orta depresyon. 2 başarısız girişim kayıtlarımda var.
3. Dün gece fazladan metilfenidat aldım. Günde max 27 mg almam gerekirken -zamana yayarak- dün 37 mg aldım. Bugün zamana yayma gereken 20 mg'ı tekte aldım. Bu madde fazla alındığında intihar meylini tetikleyebiliyor.

İşte bu üç sebep birleşince bende bu durum tekrar alevlendi. Doktora gittim bir şey yapmadı. Yatışımı istedi. Ret ettim.

Bu kadar yani. İlgi manyağı biri değilim. Konularımı ilgi isteyen bir bebeğe bağlayanlar oldu. Sinirlendim.
Bir şeyi de abartma be kardeşim ya niye aynı konuyu 3-5 farklı konu açarak anlatıyorsun?? Hayır madem açacaksın farklı konu bul konuların içerikleri hep aynı.

Sagittarius

80+ Silver
dün bende tren rayından döndüm hayat gençler için zor özellikle iyi bir ailen yoksa ya evden ayrılıp kendi hayatını kurcan yada aldırış etmemeyi öğrenicen ayrıca bu dediğin etken maddeli ilaçlar böyle düşünmene neden olabilir bende kullandım tren rayında beklerken etkisi geçince vaz geçtim. Dediğim gibi seni en iyi ben anlarım insanlar dışarıdan ay yapma hayat çok güzel çiçek böcek yada ay sende dertmi gördün sizde ergensiniz vs diyor ama bunun bir çaresi yok buna katlanacaksın kurtulana kadar yada ayrı eve çık istersen ekle konuşalım efe aydal izlemeni öneririm bu konuda
Tren rayinda beklemek nedir Olm Tobeeee

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
hocam bu ilaçlar kişinin aklında yoksa intiharı tetiklemez intiharı düşünüyorsa bu ilaçlar dertten kurtulmak için intiharı çözüm gösterir ve normal kişilerin cesaret edemeyeceği buşey için cesaretlendirir

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Doğukan

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
işte normal insanlara bu konular korkunç saçma abartı gelir iyi bir hayatın varsa intihar etmek saçmalıktır ama bu duruma kadar düştüğünde artık intihardan korkmazsın belki seni seven 1 kişi varsa üzülür diye korkarsın

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
cihan
İlgilendiği Kategoriler
TEKNONOJİ

umuda yolculuğa çık yürüyerek dünyayı gezmeye başla gittiği yere kadar git maceraya atıl

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
işte normal insanlara bu konular korkunç saçma abartı gelir iyi bir hayatın varsa intihar etmek saçmalıktır ama bu duruma kadar düştüğünde artık intihardan korkmazsın belki seni seven 1 kişi varsa üzülür diye korkarsın
Beni babam anlamıyor la. Adam intihar etmem için elinden geleni yapıyor bilinçsizce.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
amaçlar gerçekten hayata bağlıyor, ama amaçlar gerçekten kaliteli olmalı mesela amacın bi iphone almak gibi bi şey olmamalı. Şu işleri başarıcam şöyle olucam falan demek lazım
sevdiğim kıza açılıcam olucaktı ama beni takmaması vs artık sıkıcıydı vazgeçtim 80 hafta beni oyaladı şuan hiçbirşey yapasım yok intihar düşünceleri geliyor ama fiili bir eylemim yok yaşıyıp gidiyor

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
seni kimse anlayamaz özellikle buradaki insanlar burada 3. konuyu açmışsın sanırım onu yazıp dalga geçiyorlar kimsenin kimseyi umursamadığı bir dönemdeyiz bu konuları buradakilere eğlence malzemesi yapma

Top Bottom