eğer deneysel amaçlı son yolculuğuma çıkarsam böbreği vereyim knk topla 300 bine sistem hatta forumdaki herkese topla3500 TL'ye hazir sistem onerisi var midir ?
Aga benimde yemiyorda ölünce ne olucak bunun üstüne düşündüklerim bende çok merak uyandırıyor ergenliğimdende olabilir ama yani ben merak edince çok kötü oluyor yaBen şu virüsün sonunu görmeden ölmek istemiyorum
Tabi virüsten gitmessem sonunu merak ediyom işin
aga çalışmadan hiç bir şey olmaz ki zenginlerin inanan para yüzünden daha çok dertleri var ki şuan en zengin aktörlerden dwayne johnson şöyle diyor ; Günün 16 saati , haftanın 7 günü ve yılın 52 haftası çalışıyorum hala insanlar bana "şanslı" diyorkeşke bende villada tek derdi havuzun suyunun sıcaklığı olan zengin züppelerden olsaydım benim gibilere yaşamayı hakketmmiyorsunuz diyebilseydim ancak lafı yiyen taraf ben oluyorum
Post automatically merged:
tabi ki etmem intihar falan ama yani belki ölmüyoruz ve biz gerçekleşen eyleme ölüm diyoruz bu düşünceler teoriler kafamı gerçekten kurcalıyor
ekonomik özgürlüğüm tam olarak elimde değil ama baskı var üstümdeaga çalışmadan hiç bir şey olmaz ki zenginlerin inanan para yüzünden daha çok dertleri var ki şuan en zengin aktörlerden dwayne johnson şöyle diyor ; Günün 16 saati , haftanın 7 günü ve yılın 52 haftası çalışıyorum hala insanlar bana "şanslı" diyor
ki bir başka sözü de şu :
1995 yılında cebimde sadece 7 dolar vardı.Sefillik içinde boğulduğumu ve bir gün bu durumda olmayacağımı çok iyi biliyordum.
amacım sana kızmak degil fakat oturup durumuna isyan edecegine çalış diyorum sadece bir öneri![]()
Allahın verdiği canı kendi kendine alman büyük hata olur ve bu büyük günahlardan sayılır en büyük dert kendininkini zannedersin ama öyle değil üzerinde baskı olabilir ama bu intihar için bir sebep değil. Zaten hayat kısa yarın ne olacağını bilemezsin bence bunun üstesinden gelebilirsin insanın başaramayacağı şey yoktur hayatın tadını çıkar dostum.ekonomik özgürlüğüm tam olarak elimde değil ama baskı var üstümde
yokkeşke bende villada tek derdi havuzun suyunun sıcaklığı olan zengin züppelerden olsaydım benim gibilere yaşamayı hakketmmiyorsunuz diyebilseydim ancak lafı yiyen taraf ben oluyorum
tabi ki etmem intihar falan ama yani belki ölmüyoruz ve biz gerçekleşen eyleme ölüm diyoruz bu düşünceler teoriler kafamı gerçekten kurcalıyor
sağ ol dostum sadece soruydu zaten benim ki aklımı kurcalayan bir soruAllahın verdiği canı kendi kendine alman büyük hata olur ve bu büyük günahlardan sayılır en büyük dert kendininkini zannedersin ama öyle değil üzerinde baskı olabilir ama bu intihar için bir sebep değil. Zaten hayat kısa yarın ne olacağını bilemezsin bence bunun üstesinden gelebilirsin insanın başaramayacağı şey yoktur hayatın tadını çıkar dostum
Ölünce,doğmadan ne isen o olacaksın. Yani hiçliğe karışacak ruh dediğimiz ama aslında beyin olan şey. Fiziksel olarak da vitamin olacaksın. Öldükten sonra ne olduğunu hiçbir zaman görmeeyeceksin çünkü sistematik çalışan bir beyinin olmayacak.eğer deneysel amaçlı son yolculuğuma çıkarsam böbreği vereyim knk topla 300 bine sistem hatta forumdaki herkese topla
Aga benimde yemiyorda ölünce ne olucak bunun üstüne düşündüklerim bende çok merak uyandırıyor ergenliğimdende olabilir ama yani ben merak edince çok kötü oluyor ya![]()