Krull
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
Muslumansan evet yani intahar edersen imansız gidiyorsun.dostlar intihar eden kişiler iman etmeyen kişiler ile aynı kategoriye mi giriyor bilgili olan arkadaşlar yazarsa iyi olur
Muslumansan evet yani intahar edersen imansız gidiyorsun.dostlar intihar eden kişiler iman etmeyen kişiler ile aynı kategoriye mi giriyor bilgili olan arkadaşlar yazarsa iyi olur
özür dilerim.Dostum NİYE BÖYLE SAÇMA KONU AÇIYORSUN GOOGLE VARKEN SORABİLİRMİYİM SANA GİT ARAŞTIT BOŞ BOŞ KONU AÇMA İHTİYACI OLAN KONULAR VAR SENİN BU SAÇMA KONUN YÜZÜNDEN ADAMINKİ AŞAĞIYA DÜŞÜYOR YAPMA
Tabi paran varsa bununda kurtuluşu var.Muslumansan evet yani intahar edersen imansız gidiyorsun.
Çook dogru mesala ben teknobiyotikten mk1 almak istiyorum nasil buluyorsunuz ?Dostum NİYE BÖYLE SAÇMA KONU AÇIYORSUN GOOGLE VARKEN SORABİLİRMİYİM SANA GİT ARAŞTIT BOŞ BOŞ KONU AÇMA İHTİYACI OLAN KONULAR VAR SENİN BU SAÇMA KONUN YÜZÜNDEN ADAMINKİ AŞAĞIYA DÜŞÜYOR YAPMA
Güzel sistemÇook dogru mesala ben teknobiyotikten mk1 almak istiyorum nasil buluyorsunuz ?
Hangi oyunlar oynanir? Birde monitor iyi mi ?Güzel sistem
benim yapmadığımı yaparak googleye teknobiyotik mk 1 yazıyorsun bu benim konum gibi tartışmaya açık olmadığından direkt olarak istediğin bilgisayarı karşında görebilirsinÇook dogru mesala ben teknobiyotikten mk1 almak istiyorum nasil buluyorsunuz ?
Oynarsın her oyunu 60+ daHangi oyunlar oynanir?
Monitör nasil idare eder mi ?Oynarsın her oyunu 60+ da
sanada alayım bi bilet kanka istersenKnk oraya gidince Adem'in ensesine 2 şaplak atıp "neden yedin lan o elmayı yeme demedi mi rabbim sana" dermisin rica etsem?
Yani alınabilirMonitör nasil idare eder mi ?