🔥İndirim İnventus kasa indirimleri

Nedense ilk defa duyuyorum bu markayı siz hiç kullandinzimi
Bu marka değil, internet sitesi. içinde bildiğiniz markalara ait kasalar olan bir link paylaştım örneğin vento'nun bu kasası iyi baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce alışveriş yaptım inventusu severim

İnventus bilindik yıllardır var olan bir firmadır.

Hocam lütfen yanlış anlama güzel indirimler var yazmışsın ancak bakıyorum bakıyorum indirim felan göremiyorum varsa şu fiyata kesin alınır dediğiniz kasa önerir misiniz? ?

Nedense ilk defa duyuyorum bu markayı siz hiç kullandinzimi
Siteyi mi diyorsun? İnventus yıllardır sektörde olan bilinen bir satıcı, Noctua'nın distribütörü onlardı galiba.

Hocam lütfen yanlış anlama güzel indirimler var yazmışsın ancak bakıyorum bakıyorum indirim felan göremiyorum varsa şu fiyata kesin alınır dediğiniz kasa önerir misiniz? ?
Bunlar kendilerinin ithal edip sattıkları ürünler zaten, ortalama piyasa fiyatı bulamazsın kendileri satıyor sadece. Muhtemelen depo boşaltıyorlar, güzel alınabilir ürünler var, beğendiklerimi ekliyorum.

Bunlar kendilerinin ithal edip sattıkları ürünler zaten, ortalama piyasa fiyatı bulamazsın kendileri satıyor sadece. Muhtemelen depo boşaltıyorlar, güzel alınabilir ürünler var, beğendiklerimi ekliyorum.

Pttavm de sepette indirim birmezse ayni fiyatlarda daha uyguna gelen ürünleride var gibi, taksit seçeneği düşünen varsa isteyen pttavdeki inventusbilgisayar 'a baksın

Sharkoon için düşünen arkadaş varsa, zamanında CA200M almıştım kalitesi ve özeliklri bence gayet iyiydi. Sadece yanında falan fazla delik vardı (anakart yanı sacında). Hatalarından biraz ders aldılarsa almabilir marka. Onun dışında baya memnundum sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,953
Üyeler
190,300
Son üye
md41
Geri