firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Sizce hangi sitenin satış desteği , müşteri hizmetleri , müşteri memnuniyetleri daha iyi ?
TeknobiyotikSizce hangi sitenin satış desteği , müşteri hizmetleri , müşteri memnuniyetleri daha iyi ?
bana göre hepsi iyiSizce hangi sitenin satış desteği , müşteri hizmetleri , müşteri memnuniyetleri daha iyi ?
Teknobiyotik. Ben itopya dan aldım indirimde diye aldım 2 gün oldu beklemelerdeyimSizce hangi sitenin satış desteği , müşteri hizmetleri , müşteri memnuniyetleri daha iyi ?
Emin misiN? Daha 1 ürünü 4 5 günde anca kargoluyorlar. En iyisi TeknobiyotikItopya.
valla ben itopyadan memnunum. 21 akşamı sistem montajlı hazır sistem aldım, 27sinde aldım. 26sında mouse aldım 28inde geldi. istanbul izmir bide.Sizce hangi sitenin satış desteği , müşteri hizmetleri , müşteri memnuniyetleri daha iyi ?
Benim ürünüm 3 günde kapıma geldi. 1 gün dağıtma merkezinde beklemese, 2 günde gelmiş olacaktı.Emin misiN? Daha 1 ürünü 4 5 günde anca kargoluyorlar. En iyisi Teknobiyotik
Teknobiyotikten alışveriş yaptınız mı? Bir sitenin memnuniyeti satış sonrasına göre bakılır, hadi kargoyu geçtim. Üründe sorun çıkınca iade kabul etmiyorlar, arkasında durmuyorlar.Benim ürünüm 3 günde kapıma geldi. 1 gün dağıtma merkezinde beklemese, 2 günde gelmiş olacaktı.
Sizin yaşadığınız problemleri bilmem.
Benim en memnun olduğum şirket İtopya.
İstanbul -> Ankara
Teknobiyotikten alışveriş yapmadım.Teknobiyotikten alışveriş yaptınız mı?
Daha önce Rival 3 iade ettim.Bir sitenin memnuniyeti satış sonrasına göre bakılır, hadi kargoyu geçtim. Üründe sorun çıkınca iade kabul etmiyorlar, arkasında durmuyorlar.