IO kalkanı anakartı takmamı engelliyor

batuyed

80+
Reaksiyon skoru
41
Merhaba. Yeni kasam geldi ve ilk kez bilgisayar topluyorum. Bu io kalkanındaki ok işaretleriylr gösterdiğim tırnak gibi şeyler anakartı takmamı engelliyor nasıl takacağım?

Ekler

• 23596.webp
    23596.webp
    277.2 KB · Hit: 21
Dvi yuvası hariç kalanlar bu şekilde engelliyor. İttirmeli miyim?

Ekler

• 23597.webp
    23597.webp
    586.1 KB · Hit: 8
Dışa doğru eğebilirsin onları veya kır sorun çıkartıyorlarsa

Dvi yuvası hariç kalanlar bu şekilde engelliyor. İttirmeli miyim?
O şekilde olmamış gördüğüm kadarıyla çıkıntılar engel oluyor anakartı aynadaki yuvaya yerleştirmene, onları dışa doğru bükebilirsin. Kasanın dışına doğru.

O şekilde olmamış gördüğüm kadarıyla çıkıntılar engel oluyor anakartı aynadaki yuvaya yerleştirmene, onları dışa doğru bükebilirsin. Kasanın dışına doğru.
İçe doğru olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İo kalkanının altında ekran kartı ve bir tane pcie e wifi adaptörüm var onların yuvalarını nasıl çıkaracağım vida gözükmüyor neyle kırabilriim

Son düzenleme:
İçe doğru olur mu?

İo kalkanının altında ekran kartı ve bir tane pcie e wifi adaptörüm var onların yuvalarını nasıl çıkaracağım vida gözükmüyor neyle kırabilriim
Aşşağı yukarı oynatınca kırılır onlar

Aşşağı yukarı oynatınca kırılır onlar
Yani bastırınca mı?

Tamam kırdım teşekürler. Bu 2 fanlı ekran kartım sadece anakarta takılıyken eğilmesi normal mi? Pcie yuvasına oturuyor tamamen normal ama yukarı aşağı hareket ediyor salıncak gibi

Yani bastırınca mı?

Tamam kırdım teşekürler. Bu 2 fanlı ekran kartım sadece anakarta takılıyken eğilmesi normal mi? Pcie yuvasına oturuyor tamamen normal ama yukarı aşağı hareket ediyor salıncak gibi
Ekran kartını kasaya vidalamalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri