Neler Yeni

iobit programları güvenli mi?

erenog

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren Oğur
Instagram
https://www.instagram.com/ogurinhoartz/
Discord
! Ogurinho Artz#9275
arkdaşlar benim gördüğüm kadarıyla kötü deniliyor ama arkadaşım diyor ramus kullanıyor yok güvenli fln dedim abdullah abi söylüyo diyo o mu bilcek herşeyi neden kötü olduğunu açıklarmısınız.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Windows 8 kullanırken başlat menüsü olmadığı için IOBit Start Menu programını kurmuştum, CS:GO'ya girince VAC uyarısı verip oyundan atıyordu. Güvensiz programlar listesinde olduğunu görünce silmiştim. Sonra Windows 10 çıktı neyse ki kurtulduk.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
arkdaşlar benim gördüğüm kadarıyla kötü deniliyor ama arkadaşım diyor ramus kullanıyor yok güvenli fln dedim abdullah abi söylüyo diyo o mu bilcek herşeyi neden kötü olduğunu açıklarmısınız.
Bana hiç güven vermiyorlar, zaten uygulamaları genel olarak sıkıntılı.

43598

80+

Güvenli değil, virüs gibi düşün. Driver Booster yanlış driver yüklüyor, uninstaller çalışmıyor.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Virüs şu bu diyenleri mümkünse tınlamayın. Truva virüsü mü? Yok daha neler.

IOBIT yazılımları yaptığı işlemler gereği çok yere bulaşıyor ve daha çok şey yaptım diyebilmek için normal kullanıcının kullanmadığı ayarları da silmeye çalışıyor, sistem kararsızlığı oluşturuyor. Örneğin Driver Booster, ben en güncelini-en iyisini buldum diyebilmek için uyumsuz ama ileri sürüm sürücüyü zorla kuruyor ve bilgisayarın performansını kötüleştiriyor. Bunun gibi özellikleri var ama lanet olsun asla kurmayın, virüs bu virüs demenin bir anlamı yok. Kurmamaya özen gösterin, kursanız da ayarlarda en yüksek şeyleri seçmek yerine önerilen seviyesinde takılın ve crack olarak kurmayın. Crack işlemi IOBIT uygulamalarına çok yapılır genelde ve çoğu kişi bir kez de olsa crackli kullanmıştır, akıllarına oradan kalıyordur truva virüsü :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,384
Üyeler
161,848
Son üye
kaptancusto
Top Bottom