IOS 15 güncelleme sorunu

Reaksiyon skoru
29
Selamlar telefonum iphone 6s sürümüm 13.7 telefonu ios 15 yapmaya çalışıyorum ama güncelleme doğrulanıyor dedikten sonra yüklenirken bir hata oluştu diyor bu sorunu nasıl çözerim

Hata kodunu söyler misiniz?
Bir de güncellemeyi iTunes üzerinden mi yapıyorsunuz direkt telefondan mı?

Hata kodunu söyler misiniz?
Bir de güncellemeyi iTunes üzerinden mi yapıyorsunuz direkt telefondan mı?
Telefondan yapıyorum hocam hata şöyle;
Güncelleme yüklenemedi İos 15.1 indirilirken bir hata oluştu diyor seçenek olarak da yeniden dene ya da daha sonra anımsat diyor

Telefondan yapıyorum hocam hata şöyle;
Güncelleme yüklenemedi İos 15.1 indirilirken bir hata oluştu diyor seçenek olarak da yeniden dene ya da daha sonra anımsat diyor
Anladım. Telefonun şarjının %50'den fazla olduğuna emin olun. İmkan varsa bir bilgisayara bağlayıp iTunes üzerinden güncellemeyi deneyin, hata verse bile yanında bir kod olur Hata kodu: 4000 gibi. Sorun neymiş anlama şansımız daha yüksek olur.

Her zaman bilgisayar üstünden yapın derim. OTA üzerinden bu tarz tuhaf sorunlar olabiliyor.

Anladım. Telefonun şarjının %50'den fazla olduğuna emin olun. İmkan varsa bir bilgisayara bağlayıp iTunes üzerinden güncellemeyi deneyin, hata verse bile yanında bir kod olur Hata kodu: 4000 gibi. Sorun neymiş anlama şansımız daha yüksek olur.
Teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her zaman bilgisayar üstünden yapın derim. OTA üzerinden bu tarz tuhaf sorunlar olabiliyor.
Teşekkürler, haklısınız bilgisayardan yapmayı deniyeceğim

Geri