Cihangir
80+ Gold
ben grafikerim macbook kullanmak zorundayım üniden önce hiç alakam yoktuİşte o kadar mackbooku bilmiyoruz
ben grafikerim macbook kullanmak zorundayım üniden önce hiç alakam yoktuİşte o kadar mackbooku bilmiyoruz
12, pro veya max ne kadar daha gider?Saat 20:00'da apple youtube yayını ile beraber yeni ios 17 ve bazı ürünler tanıtılıcak kaçırmayın derim!
iOS 17 almayacak modeller
- iPhone 8
- iPhone 8 Plus
- iPhone X
Düz hesap güncelleme olarak 3 sene, kullanım olarak 5-6 sene.12, pro veya max ne kadar daha gider?
8, 8 Plus ve X güncelleme almıcak 12 ler iOS 20 de falan güncelleme almaz12, pro veya max ne kadar daha gider?
Daha fazla olmaz mı ya güncellemede o sonuçta 2020'de çıktı.Düz hesap güncelleme olarak 3 sene, kullanım olarak 5-6 sene.
Bu düz hesap. Ben 11'in 6S gibi olacağını düşünüyorum. XS serisinden hemen sonra güncellemesinin kesileceğini düşünmüyorum ama sonuçta bilmediğimden dolayı düz hesap olarak hesaplamam lazım. Bu sene X, seneye XS, sonraki sene 11, sonraki sene 12 serisi güncelleme almayacak gibi.Daha fazla olmaz mı ya güncellemede o sonuçta 2020'de çıktı.
Bencede iphone 11 çok tercih ediliyor bence desteği kısa sürmez.Bu düz hesap. Ben 11'in 6S gibi olacağını düşünüyorum. XS serisinden hemen sonra güncellemesinin kesileceğini düşünmüyorum ama sonuçta bilmediğimden dolayı düz hesap olarak hesaplamam lazım. Bu sene X, seneye XS, sonraki sene 11, sonraki sene 12 serisi güncelleme almayacak gibi.
benim iphone 8 in ölme vakti geldi demek, kaç yıl daha götürür?Saat 20:00'da apple youtube yayını ile beraber yeni ios 17 ve bazı ürünler tanıtılıcak kaçırmayın derim!
iOS 17 almayacak modeller
- iPhone 8
- iPhone 8 Plus
- iPhone X
2-3 senesi daha var.benim iphone 8 in ölme vakti geldi demek, kaç yıl daha götürür?