Ios Surum Güncelleme

miarawn1

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, Ocak ayında aldığım iPhone 15 cihazımda şu an 18.7.8 sürümünü kullanıyorum. Pil sağlığım %99, devir sayım ise 150. Bataryayı korumak için %20-%90 sınırında şarj ediyorum ancak 26.5 güncellemesinin cihazı yormasından ve pil tüketimini artırmasından endişeliyim. Eğer şarj daha hızlı biterse gün içinde ikinci kez şarj etmem gerekecek, bu da döngü sayısını artırıp pil sağlığını olumsuz etkileyecek. Sizce bu sürümde pil performansı ve ısınma durumu nasıl, güncellemeli miyim yoksa ara sürümü mü beklemeliyim?

Selamlar, Ocak ayında aldığım iPhone 15 cihazımda şu an 18.7.8 sürümünü kullanıyorum. Pil sağlığım %99, devir sayım ise 150. Bataryayı korumak için %20-%90 sınırında şarj ediyorum ancak 26.5 güncellemesinin cihazı yormasından ve pil tüketimini artırmasından endişeliyim. Eğer şarj daha hızlı biterse gün içinde ikinci kez şarj etmem gerekecek, bu da döngü sayısını artırıp pil sağlığını olumsuz etkileyecek. Sizce bu sürümde pil performansı ve ısınma durumu nasıl, güncellemeli miyim yoksa ara sürümü mü beklemeliyim?
ios 27 bekleyebilirsin bence 26 daha fazla şarj yer

ios 27 bekleyebilirsin bence 26 daha fazla şarj ye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ios 27 bekleyebilirsin bence 26 daha fazla şarj yer
Hocam surum olarak baktığında arada ciddi fark var ama bence iOS 18 benim için amiral gibisi gözümde biraz göz gezdirdim 26dan 18 e donmek isteyen insanların olduğunu gördüm aradaki farktan dolayı insan arada kaliyor

bernce bekleyin hocam ios26 daha görsel efekt filan ios27 daha donanım performans güncellemesi olacqak

26.2 öncesi bende ısınma ve drop gibi sorunlardan dolayı iOS 18'e dönmek istiyordum fakat şu anda gayet stabil bir durumda. Lakin zaten bu zamana kadar iOS 18'de kalmışsın, 27'yi bekleyebilirsin, Eylül'ün sonlarına doğru çıkacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,507
Üyeler
195,648
Son üye
dobroski
Geri