IOS telefonda Google Fotoğraflar kullanılabilir mi?

Tamam da, konum değişince Türkiye bankalarını kullanamayacaksın
yok hocam kullanılabiliyor zaten zorunda kaldığımda kullanacağım bir şey hemen parayı abd menşei li bir bankaya aktarır öderim sorun olmaz.

Bu arada fiyat farkı yok sadece google ilk ay daha ucuz, en azından bende böyle ya da yanlış yerden bakmış olabilirim
fiyat yanlış.
Ben 5 cihaz her biri 5tb depolama alanı gmail,fotoğraflar, drive dahil + youtube premium + gemini pro (her cihaza) 360tl ödüyorum

NFC ile ödeme vs. nasıl oluyor yolları varmış sanırsam.
Çok saçma bu olay. Cafe de çalışıyorum iphone kullananlar süreklü qr istiyor kameraları okumuyorda iki saat onları bekliyorum kasada.
Daha kötüsü android kullanıp qr okutanlar en azından kamera algılıyor hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyiymiş hocam demek ki ben yanlış yerden baktım bilmiyorum
sizin ss de yıllık fiyatı aylık fiyatlar böyle alt paketlerde var ama şuanlık bende görünmüyor
1754072636613.webp

Çok saçma bu olay. Cafe de çalışıyorum iphone kullananlar süreklü qr istiyor kameraları okumuyorda iki saat onları bekliyorum kasada.

sizin ss de yıllık fiyatı aylık fiyatlar böyle alt paketlerde var ama şuanlık bende görünmüyor
Alıntıyı görüntüle
Benim kameram gayet okuyor.

Alıntıyı görüntüle
hocam google in özel bir planı varmı mesela sadece fotoğrafları kayıt eden çünkü sadece fotoğraf kayıt edeceğim normalde 15 gb yetiyordu çünkü kamera kötüydü fazla çekilmiyodum ama her fırsatta arkadaşın kamerasından faydalanıp çekiliyordum 11 gb anca doldurmuştum fakat bu sefer 30-40 GB aşar hatta katlar gibi.

hocam google in özel bir planı varmı mesela sadece fotoğrafları kayıt eden çünkü sadece fotoğraf kayıt edeceğim normalde 15 gb yetiyordu çünkü kamera kötüydü fazla çekilmiyodum ama her fırsatta arkadaşın kamerasından faydalanıp çekiliyordum 11 gb anca doldurmuştum fakat bu sefer 30-40 GB aşar hatta katlar gibi.
yok diye biliyorum.

Hocam internete yazınca uygulaması App Store'da çıkıyordu zaten .d

Geri