O bütçede illa İphone alcaksanız İphone 14 Plus alabilirsiniz. Fiyatı 45 bin TL.telefonum 8 plus tı kırıldı kamera anlamında memnundum fakat artık ısınıyor oyunlarda kasıyor ve pili su gibi gidiyordu yazın calısıp telefon alacağım sizce 14 mü 15 mi fiyat farkı vermeye değermi 15 e
karasız kaldım plusun bataryas çok daha ıyı 15 e göre ve büyük bayağıO bütçede illa İphone alcaksanız İphone 14 Plus alabilirsiniz. Fiyatı 45 bin TL.
15 dekı mını ada benı cezbettıO bütçede illa İphone alcaksanız İphone 14 Plus alabilirsiniz. Fiyatı 45 bin TL.
dostum benım butce 50 60 k sen 85 k lık telefon önerıyosunDostum kaliteli iPhone almak istiyorsan 13 pro/pro max bak. 14 ve 15 serisi donanım olarak çok güzel ama teknik anlamda berbat. Çok fazla kronik problemleri var.
14 plustan dahamı ıyıdır15 Çok daha mantıklı.
Hocam düz 13 bakın o zaman 13 pro o kadar pahallı değil.dostum benım butce 50 60 k sen 85 k lık telefon önerıyosun
Post automatically merged:
14 plustan dahamı ıyıdır
İyi yönleri daha ağır basıyor. Ekran, Kamera, performans, güncellik. Pil tarafı dışında 14 Plus'dan daha iyi ve mantıklı.14 plustan dahamı ıyıdır