İp 17 pro max için sarj aleti önerisi

inkodes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
670
Arkadaşlar merhaba
Bi arkadaşım yeni başlıktaki cihazı yeni aldı
Daha sarj aleti almadı
Bu telefondaki 40w + anlık 60wa çıkan mevzuyu kullanmak icin hangi sarj aletini almamız lazım
Spigen vsde bu urunler var mı yoksa yine20w adaptorle mi devam etmek mantıklı?
Şimdiden teşekkürler fikirlerinizi merak ediyorum

Bu telefondaki 40w + anlık 60wa çıkan mevzuyu kullanmak icin hangi sarj aletini almamız lazım
Apple Dinamik 40W adaptörün anlık 60W tepe gücü modu Macbook'lar için.

17 Pro Max USB PD 3.0 ve üzeri şarj aletleri ile uyumlu. En fazla 38W hızında şarj oluyor. Tetiklediği en yüksek USB PD güç profili 15V;3A. Kısaca 45W gücünde USB PD 3.0 15V: 3A profilini destekleyen kaliteli bir adaptörden fazlasına gerek yok. Türkiye'deki Apple adaptörleri kazık fiyatlarda.

Bu şarj aletlerini çok daha uyguna alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben 1 adet spigen 45 watt 1 tanr çift girişli 47 watt 1 adet belkin 45 watt kullanıyorum hepsi de iyi öneririm

Apple Dinamik 40W adaptörün anlık 60W tepe gücü modu Macbook'lar için.

17 Pro Max USB PD 3.0 ve üzeri şarj aletleri ile uyumlu. En fazla 38W hızında şarj oluyor. Tetiklediği en yüksek USB PD güç profili 15V;3A. Kısaca 45W gücünde USB PD 3.0 15V: 3A profilini destekleyen kaliteli bir adaptör yeterli. Türkiye'deki Apple adaptörleri kazık fiyatlarda.

Bu şarj aletlerini çok daha uyguna alabilirsiniz.

38W değildir ya daha fazla görmesi lazım 16 PM bile 20W yazmasına rağmen peak olarak 30-35W civarına çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba
Bi arkadaşım yeni başlıktaki cihazı yeni aldı
Daha sarj aleti almadı
Spigen vsde bu urunler var mı yoksa yine20w adaptorle mi devam etmek mantıklı?
Şimdiden teşekkürler fikirlerinizi merak ediyorum
Onun Applede adaptörü var fiyatı da gayet uygun ama Avrupa prizli hali nedense bayadır gelmedi haliyle TR de de yok.

38W değildir ya daha fazla görmesi lazım 16 PM bile 20W yazmasına rağmen peak olarak 30-35W civarına çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun Applede adaptörü var fiyatı da gayet uygun ama Avrupa prizli hali nedense bayadır gelmedi haliyle TR de de yok.
Henüz EU fişine uygun tasarlamamışlar. Avrupaya ve bize uzun süre gelmez.

Bir sorun yok ben de sadece 45 watt ın ışığı sinirimi bozuyor o kadar 😂
Hocam aynı 45 watt bende de var büyük ihtimalle bende samsung cihazı şarj ederken önceleri süper hızlı şarj 2.0 (45w) yazardı şimdi süper hızlı şarj (25w) yazıyor ve bazen çalışmıyor ortada hiçbir olay yokken böyle oldu sende bu tip bir sıkıntı oldu mu

Hocam aynı 45 watt bende de var büyük ihtimalle bende samsung cihazı şarj ederken önceleri süper hızlı şarj 2.0 (45w) yazardı şimdi süper hızlı şarj (25w) yazıyor ve bazen çalışmıyor ortada hiçbir olay yokken böyle oldu sende bu tip bir sıkıntı oldu mu
Kablonuz bozulmuş olabilir. Telefonunuzun modeli nedir?

Henüz EU fişine uygun tasarlamamışlar. Avrupaya ve bize uzun süre gelmez.
Tasarlamak çok sorun değil dış kasayı değiştirip EU fiş koyacaklar alt üstü, başka bir şey vardır kesin arkasında Avrupa’nın kurallarıyla falan çakışıyordur bir şeyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,549
Üyeler
190,597
Son üye
Mert8263
Geri