İp adresi ile telefon açık mı değil mi bakılabilir mi

Reaksiyon skoru
132
Arkadaşlar merhaba, ünide okuyorum ve online sınav yapılacak. Telefondan veya pc den çözecem ama üni şöyle bir şey dedi ip adresinden telefonun açık olup olmadığını anlayıp ona göre iptal edebiliriz. Pc den anlayan insanlar olarak böyle bir şey mümkün mü? Yani sınavda telefonumuzu kapatmamızı istiyorlar.

Arkadaşlar merhaba, ünide okuyorum ve online sınav yapılacak. Telefondan veya PC den çözecem ama üni şöyle bir şey dedi ip adresinden telefonun açık olup olmadığını anlayıp ona göre iptal edebiliriz. PC den anlayan insanlar olarak böyle bir şey mümkün mü? Yani sınavda telefonumuzu kapatmamızı istiyorlar.
Başka telefondan bak ?

Başka telefondan bak ?
İşte sınav süresince evde tek olacağım için, pcde o zamana kadar çıkar mı belli değil. Sınavı telefondan çözecem ama kapalı olsun diyorlar. Bir sorayım dedim böyle bir şey mümkün mü diye

İşte sınav süresince evde tek olacağım için, pcde o zamana kadar çıkar mı belli değil. Sınavı telefondan çözecem ama kapalı olsun diyorlar. Bir sorayım dedim böyle bir şey mümkün mü diye

Telefonda sınavı alta aldığında sınav sayfası yenileniyo başa atıyo felan bunuda görebiliyorlar çoğu okul sisteminde, telefondan sınava girip bilgisayardan cevaplara bakarak yapıyordu arkadaşlar, da sendede bilgisayar yok. (Onların okuduğu ünide öyle seninkini tam anlamıyla bilemeyiz.)

ahahaha hayır.

Telefonda sınavı alta aldığında sınav sayfası yenileniyo başa atıyo felan bunuda görebiliyorlar çoğu okul sisteminde, telefondan sınava girip bilgisayardan cevaplara bakarak yapıyordu arkadaşlar, da sendede bilgisayar yok. (Onların okuduğu ünide öyle seninkini tam anlamıyla bilemeyiz.)
Telefonun kapalı olmasını istediler, sence göz mü korkutuyorlar yoksa böye bir şey yok mu? Yani ben öyle bir sistem duymadım. Pc yetişti diyelim ve pc den çözüyorum, peki telefonun açık olup olmadığını anlayabilirler mi sadece telefon numarasından
ahahaha hayır.

IP adresinden sadece konum bulunuyor. Çağrı almayı kapatırsınız. Sonra öyle çözersiniz. Hiç çağrı almayı kapatmadım ama.

Geri