Neler Yeni

İp adresimi çaldılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Seymen Kahraman
Arkadaşlar ben yanlışlıkla bir linke tıkladım adam bana benim ip adresimi attı dedim ip adresini aldım bende 4-5 dakika içinde modemi kapattım kurtulabilir miyim sizce yada nasıl kurtulurum bilen biri nolur yazsın

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
modemi tekrar başlat ip yenilenir o senin sadece o anlık ip ni almış rat vb bir şeyler yapamaz merak etmek korkutmak için yapmış

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Modemi yeniden başlatırsan ip yeniliyor hatta ip değişiyor diye biliyorum

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Modeme reset attıysan bir şey olmaz.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar ben yanlışlıkla bir linke tıkladım adam bana benim ip adresimi attı dedim ip adresini aldım bende 4-5 dakika içinde modemi kapattım kurtulabilir miyim sizce yada nasıl kurtulurum bilen biri nolur yazsın
modemi yeniden başlat zaten bişey yapamazlar.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
modemi tekrar başlat ip yenilenir ve bir dahakine bilmediğin linklere tıklama

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Modemi yeniden başlatın veya reset atın İP değişir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Seymen Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modemi tekrar başlat ip yenilenir o senin sadece o anlık ip ni almış rat vb bir şeyler yapamaz merak etmek korkutmak için yapmış
Dc den link attı ona tıkldaım sonra senin ip adresin şu diye attı bende internet hız testi sitesinden ip adresime baktım adamın attığıyla aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Seymen Kahraman
modemi tekrar başlat ip yenilenir ve bir dahakine bilmediğin linklere tıklama
Sonuna kadar haklısın kanka abime dedim modemi kapa dedi bende kapadım şimdi onu tekrar arasam bağarıcak ki haklı olayda şöyle oldu adam dc den link attı bende o linke tıkladım adam ip adrsimi mesaj attı bende 3-4 dakika sonra modemi kapadım şimdi açmaya korkuyorum

Dc den link attı ona tıkldaım sonra senin ip adresin şu diye attı bende internet hız testi sitesinden ip adresime baktım adamın attığıyla aynı
Aç Kapa yap değişir. İP Adresin ile bir şey yaparsa dava açarsın en kötü zaten reset atınca modeme İP adresin Sıfırlanıyor (Değişiyor)

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
Sonuna kadar haklısın kanka abime dedim modemi kapa dedi bende kapadım şimdi onu tekrar arasam bağarıcak ki haklı olayda şöyle oldu adam dc den link attı bende o linke tıkladım adam ip adrsimi mesaj attı bende 3-4 dakika sonra modemi kapadım şimdi açmaya korkuyorum
bir şey olmaz aç modemi

Top Bottom