Neler Yeni

🔥İndirim IPad 10. Nesil 10.9 inç Wi-Fi 64 GB ve Logitech Crayon USB-C Pencil 13999TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tunahan
https://www.pt.com.tr/ipad-egitim-s...i-64-gb-gumus-ve-logitech-crayon-usb-c-pencil Kalem hediyeli olması güzel ama 64 olması soru işareti apple ekosisteminden tablet arıyosanız ve günlük işler ve not tutmada gayet güzel bence.
14k buna vereceğime 15.5k’ya ipad 11 alır ve yanına temu’dan veya amazondan kalem alırım. Apple pencil usb-c’nin hiçbir özelliği yok apple pen alınacaksa sadece pencil pro alınmalıdır diye düşünüyorum. Eğer ipad 11 ile logi pen olsaydı ve fiyatı 16500 olsaydı o zaman iyi bir fırsat olurdu ama 14k ipad 10. Nesile verilmemeli

elemin

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14k buna vereceğime 15.5k’ya ipad 11 alır ve yanına temu’dan veya amazondan kalem alırım. Apple pencil usb-c’nin hiçbir özelliği yok apple pen alınacaksa sadece pencil pro alınmalıdır diye düşünüyorum. Eğer ipad 11 ile logi pen olsaydı ve fiyatı 16500 olsaydı o zaman iyi bir fırsat olurdu ama 14k ipad 10. Nesile verilmemeli
15.5 k ya nerede ipad 11 göremedim

forzabagimlisi

80+ Bronze
bütçesi kısıtlı olana güzel bence usbc kalem kadar iyi de çalışmıyor o kalemler elle bağlamak falan gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tunahan
bütçesi kısıtlı olana güzel bence usbc kalem kadar iyi de çalışmıyor o kalemler elle bağlamak falan gerekiyor
Sadece bir kere elle bağlayıp sonra otomatik bir şekilde açtığında direkt bağanıyor ki apple usb-c ‘de aynı bu şekilde ve 14k olan sette logitech pen veriliyor usb-c değil fakat usb-c bile olsa alınmamalı arada sadece 1.5k’lık bir fiyat farkıyla 3. parti kalem dahil şekilde 2k’lık fark ile hem 2x hafıza hem daha güçlü bir işlemci hem 6gb ram hemde 2 yıl daha fazla güncelleme bu avantajlar 1.5k için fazlasıya yeterli

forzabagimlisi

80+ Bronze
Sadece bir kere elle bağlayıp sonra otomatik bir şekilde açtığında direkt bağanıyor ki apple usb-c ‘de aynı bu şekilde ve 14k olan sette logitech pen veriliyor usb-c değil fakat usb-c bile olsa alınmamalı arada sadece 1.5k’lık bir fiyat farkıyla 3. parti kalem dahil şekilde 2k’lık fark ile hem 2x hafıza hem daha güçlü bir işlemci hem 6gb ram hemde 2 yıl daha fazla güncelleme bu avantajlar 1.5k için fazlasıya yeterli
bende a16 var zatn de usbc kalem bence o kadar kötü değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tunahan
bende a16 var zatn de usbc kalem bence o kadar kötü değil
Usb-c kaleme kötü demedim sadece fiyatı çok yüksek onun yerine çok daha uyguna 500 max1k fiyatlara bire bir aynı kalitede kalemler var iken almaya kesinlikle gerek yok zaten air veya pro kullanan kesinlikle pencil pro almalı ama baz model ipad için apple pencil’a gerek yok 3k çok yüksek bir fiyat

forzabagimlisi

80+ Bronze
Usb-c kaleme kötü demedim sadece fiyatı çok yüksek onun yerine çok daha uyguna 500 max1k fiyatlara bire bir aynı kalitede kalemler var iken almaya kesinlikle gerek yok zaten air veya pro kullanan kesinlikle pencil pro almalı ama baz model ipad için apple pencil’a gerek yok 3k çok yüksek bir fiyat
aldık hocam artık yapacak bir şey yok ben eşleşmede falan sorun çıkar sandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde koruyucu takmadım diğer kalemler çzier diye apple alayım dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tunahan
aldık hocam artık yapacak bir şey yok ben eşleşmede falan sorun çıkar sandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde koruyucu takmadım diğer kalemler çzier diye apple alayım dedim
bu videoda ipad 10.nesilde temudan alınan 350tl’lik bir kalem kullanıyor ve fazlasıya yeterli. çizme gibi bi durum olmaz.

Cicikuşs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berkay Öztürk
Bende 64 gb 10. Nesil var güzel bir tablet. Kullanım alanlarım özellikle pdf dosyalar üzerine bir kullanım ve Adobe Fresco ile çizim yapmak, işimi görüyor açıkçası üzerine çok yüklenme yapmayacaksa güzel iş görür ama tabi çok fark yok a16 modeline göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,826
Üyeler
170,418
Son üye
BlackSmith1864
Top Bottom