ekran büyüklüğü önemli, ipad 9 kullanıyorum tam yetiyor. Biraz daha büyük olsun isterdim.Ders için kullanıcam sizce İpad 10 vs İpad mini 6 hangisi
Hocam ders için mini çok kötü olur, avm de bakmıştım minnacık bişeydiBoyut dışında Mini 6. Özellikle ekranda. Yansıma engelleyici kaplama yok iPad 10'da. Bence çok büyük eksi.
Boyut alışılacak bir durum bence. Her ne kadar küçük olsa da 8.5 İnç cihazdan bahsediyoruz.Hocam ders için mini çok kötü olur, avm de bakmıştım minnacık bişeydi
Ders çalışmaktan kastı Apple Pencil ile not almaksa ufak ekran çok zorlar.Boyut alışılacak bir durum bence. Her ne kadar küçük olsa da 8.5 İnç cihazdan bahsediyoruz.
Benim tavsiyem biraz zorlayıp Air 5 alman olur ama alamazsan da Mini 6 yerine 10. Nesil al bence.Ders için kullanıcam sizce İpad 10 vs İpad mini 6 hangisi
Hocam oyun oynamak için neyse de ders çalışmak için küçük ya, ilk gördüğümde çok şaşırmıştım boyutuna. Benim ipad 9 bile hem video izleyip hem yazı yazarken ucu ucuna yetiyor diyebilirim, biraz daha büyük olsa tam olurdu.Boyut alışılacak bir durum bence. Her ne kadar küçük olsa da 8.5 İnç cihazdan bahsediyoruz.
6 mini iphone nun bi tık büyük hali gibi zaten dediğin doğruHocam oyun oynamak için neyse de ders çalışmak için küçük ya, ilk gördüğümde çok şaşırmıştım boyutuna. Benim ipad 9 bile hem video izleyip hem yazı yazarken ucu ucuna yetiyor diyebilirim, biraz daha büyük olsa tam olurdu.