Neler Yeni

Çözüldü✓ İpad 11 m3 oyunlardaki düşük çözünürlük

Keremaga1

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba hayırlı geceler bu gün ipad air 11 m3 işlemcili tablet aldım oynadığım oyun mobil legends bang bang (mlbb) kasmadan yüksek fps ve yüksek kalitede oynamak için aldım bu tableti en yüksek ayarlarda kasma donma yok lakin oyunun çözünürlüğü çok düşük gibi geldi 15 promax ile oynadığımda mükemmel çözünürlük var ve ayrıca galaxy tab a7 smt500 kodlu üründede çözünürlük çok düşüktü çözümü varmı yok ise bu tabletten kurtulmam gerekecek büyük bir hayal kırıklığı yaşadım 30 binlirayı çöpe atmış gibi hissediyorum şimdiden önerileriniz için teşekkürler....

Tüm oyunlarda mı yoksa sadece mlbbde mi bu sorun yaşanıyor?
Arena of valor dada denedim yine en yüksek ayarlarda ondada aynı şöyle izah edeyim resim yüklenmeden önce çok hafif blurlu olur ya onun gibi düşünün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arena of valor dada denedim yine en yüksek ayarlarda ondada aynı şöyle izah edeyim resim yüklenmeden önce çok hafif blurlu olur ya onun gibi düşünün

Görselin altında "hazırlık,kahramanlar yazan yeri büyütürseniz piksel piksel olduğunu görebilirsiniz tabletin ekranı büyük oldugu için bariz belli oluyor

Ekler

• Screenshot_2025-04-10-00-30-02-396_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-04-10-00-30-02-396_com.miui.gallery.jpg
    461.8 KB · Hit: 30
  • Screenshot_2025-04-10-00-29-34-806_com.mobile.legends.jpg
    Screenshot_2025-04-10-00-29-34-806_com.mobile.legends.jpg
    1.5 MB · Hit: 26
Son düzenleme:
Merhaba denedinizmi ayrıca 3.2k çözünürlük olan mi pad 7 pro alsam sorunum çözülür mü
M4 iPad Pro ile denedim ve evet yazılara yakından dikkatli bakınca çözünürlüğün düşük olduğu belli oluyor. Oyun temelli bir sorun yapacak bir şey yok, ancak siz söyleyene kadar ben farketmemiştim.

M4 iPad Pro ile denedim ve evet yazılara yakından dikkatli bakınca çözünürlüğün düşük olduğu belli oluyor. Oyun temelli bir sorun yapacak bir şey yok, ancak siz söyleyene kadar ben farketmemiştim.
apple olsun diye 2.el temiz ipad pro bakmaya bile başlamıştım oled ekranlı diye harikasın çok teşekkürler

apple olsun diye 2.el temiz ipad pro bakmaya bile başlamıştım oled ekranlı diye harikasın çok teşekkürler
Tab S9+ var bende de yine aynı şey var yani tüm tabletlerde bu tarz bir görüntü alırsınız

Geri