🔥İndirim Ipad A16 128gb - 12.250TL hepsiburada kupon ( Sadece Mavi Kaldı )

Hocam premium kullanıcısı mıydınız verdiği hesapta
Bende de premium olmadığı halde vardı. Aktif kullandığım hesap ortalama olarak ayda 1 sipariş falan veriyorum.

Bende kupon varmışta alınır mı bu tablet önerir misiniz? Yoksa sadece adı mı var. Pek takip ettiğim bi ürün kategorisi değil de

Bende kupon varmışta alınır mı bu tablet önerir misiniz? Yoksa sadece adı mı var. Pek takip ettiğim bi ürün kategorisi değil de
Genelleme yaparsak ekran hariç neredeyse hepsinden çok daha üstün bu bütçedeki cihazlardan.

Birisi mavisinden alıp bana 12500e satabilir mi

Garantiye 6 taksit ve 625 tl bonus da var aklımda yokken alıcam ben de sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mavi rengin kronik bir sorunu var mı gümüş mü alayım?

Bana da gelmiş kupon,satıcı hepsiburada sorun yaşamam sanırım

Ekler

• 1000058625.webp
    1000058625.webp
    98.8 KB · Hit: 73
Garantiye 6 taksit ve 625 tl bonus da var aklımda yokken alıcam ben de sanırım

Mavi rengin kronik bir sorunu var mı gümüş mü alayım?
Gümüş daha iyi olabilir. 2.elde falanda avantaj sağlar. Daha genel kitleye hitap eder.

Kronik bi sorun falan görmedim. Belki parmak izi falan daha belli edebilir beyaza oranla.

İşlemci, ekran ve birkaç yazılımsal özellik farkı var. Daha çok profesyonel alanda kullanılacaksa air alınabilir ama ortalama bi kullanıcı için baz model yeterli

Şöyle bi mail geldi. Herhalde kampanya detayında olan linkten biri aldı diye oldu. Bilmiyordum böyle bir şeyin olduğunu
Alıntıyı görüntüle
Ben sizin linkten almıştım belki ondan gelmiştir hayırlı olsun hocam hala kargo bekliyorum hepsiburada da son zamanda ne sipariş ettiysem hep geç hazırlanıp kargoya veriliyor 🥲

Ben sizin linkten almıştım belki ondan gelmiştir hayırlı olsun hocam hala kargo bekliyorum hepsiburada da son zamanda ne sipariş ettiysem hep geç hazırlanıp kargoya veriliyor 🥲
Sağolun hocam, tahmini teslim tarihide diğer ürünlere göre fazlaydı ama şu an düzeltilmiş gibi duruyor. İstanbul yakınındaysanız tahminimce yarın falan teslim edilir.

Tek bana gelmedi galiba 6-7 farklı hesaba baktım 250 tl tanımlamışlar hepsine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,188
Üyeler
183,074
Son üye
Sarsılmaz19
Geri