bende var tablet baya güzel hayırlı olsun. Kendi kullandığım kalem - kılıf - koruma linki atabilirim istersenArkadaşlar bugün Hepsiburada'dan peşin fiyatına 6 ay taksitle kupon vs. de vardı 16.100TL'ye iPad A16 aldım. Kalem ve kılıf alacağım bunun için yardımcı olabilir misiniz? Orijinal kalem çok pahalı geliyor.
KalemArkadaşlar bugün Hepsiburada'dan peşin fiyatına 6 ay taksitle kupon vs. de vardı 16.100TL'ye iPad A16 aldım. Kalem ve kılıf alacağım bunun için yardımcı olabilir misiniz? Orijinal kalem çok pahalı geliyor.
Hocam teşekkür ederim de kalem çok pahalı geliyor bana, muadil düşünüyorum kalemdebende var tablet baya güzel hayırlı olsun. Kendi kullandığım kalem - kılıf - koruma linki atabilirim istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalem
Kılıf![]()
Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A - Fiyatı, Yorumları
Apple Pencil (USB-C) MUWA3ZE/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Koruma![]()
UnDePlus İpad 11.nesil A16 11inç/10.nesil 10.9inç Uyumlu Kılıf Flip Cover Kalem Bölmeli Pc Case - Fiyatı, Yorumları
UnDePlus İpad 11.nesil A16 11inç/10.nesil 10.9inç Uyumlu Kılıf Flip Cover Kalem Bölmeli Pc Case yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Jolita Ipad A16 11 Inç 2025 / Ipad 10. Nesil 10.9 Inç 2022 Uyumlu Temperli Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam - Fiyatı, Yorumları
Jolita Ipad A16 11 Inç 2025 / Ipad 10. Nesil 10.9 Inç 2022 Uyumlu Temperli Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
muadil kalem götürmezHocam teşekkür ederim de kalem çok pahalı geliyor bana, muadil düşünüyorum kalemde